ISTINA JE, JOKSIMOVIĆI SLAVE! Jovana podelila NAJRADOSNIJU VEST, čestitke stižu sa svih strana!

Autor:

Zabava

15.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka nikad emotivnija!

ISTINA JE, JOKSIMOVIĆI SLAVE! Jovana podelila NAJRADOSNIJU VEST, čestitke stižu sa svih strana!

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Željko i Jovana Joksimović

Jovana Joksimović i Željko Joksimović, poznati par na domaćoj javnoj sceni, danas proslavlja desetu godišnjicu braka.

Njihova ljubavna priča započela je tokom angažmana na Evroviziji, gde su se upoznali i zaljubili. Iako su oboje bili emotivno zauzeti u tom trenutku, ljubav je ipak pobedila.

Prva decenija sreće i ljubavi

Jovana Joksimović je ovu posebnu godišnjicu proslavila objavom predivne uspomene sa venčanja na društvenoj mreži Instagram. Uz fotografiju na kojoj zaljubljeno gleda Željka dok ga miluje po licu, voditeljka je napisala

Foto: instagram.com/jjovanajoksimovic

Jovanin status

- 10 godina sreće i ljubavi - napisala je kratko u objavi voditeljka i označila svog supruga. Uz to je dodala i emodžije srca. 

Jovana i Željko važe za jedan od najuspešnijih i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihovo partnerstvo je počelo na Evroviziji, gde su bili dobro uigrani i pokazali izuzetnu profesionalnost. Iako su ih ljudi pre njihovog upoznavanja opisivali na različite načine, njih dvoje su se od prvog dana odlično razumeli.

Foto: ATA Images

Željko i Jovana

Ljubav kao presudni faktor

Jovana je ranije izjavila da su oboje bili zauzeti kada su se upoznali, ali da se ljubav ne može planirati - ili se desi ili ne. Njih dvoje su se zaljubili uprkos tome što su bili emotivno zauzeti, a Jovana ističe da se ljubav između njih desila spontano i neplanirano.

Ova decenija ljubavi i sreće predstavlja veliki jubilej za Jovanu Joksimović i Željka Joksimovića, a njihova ljubavna priča nastavlja da inspiriše mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading