VODITELJ UMALO POGINUO NA ROMSKOJ SVADBI! Isplivao snimak nezapamćenog incidenta - JEZIVE SCENE, GOSTI JEDVA OSTALI ŽIVI!

Autor:

Zabava

13.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš zabeležio dramu koja se umalo tragično završila!

VODITELJ UMALO POGINUO NA ROMSKOJ SVADBI! Isplivao snimak nezapamćenog incidenta - JEZIVE SCENE, GOSTI JEDVA OSTALI ŽIVI!

Foto: tiktok.com/printscreen

Uroš Blažić

Voditelj Uroš Božić, koji vodi projekat na kom radi, nedavno je postao svedok nemilog incidenta na jednoj romskoj svadbi. Naime, tokom veselja se desila nezgoda prilikom ispaljivanja vatrometa, koja je mogla da ugrozi bezbednost gostiju.

Foto: tiktok.com/printscreen

Snimak svadbe

Kako je sam Božić zabeležio na snimku koji je kasnije uklonio sa platforme TikTok, vatromet koji je trebalo da uveseli goste na romskoj svadbi krenuo je po zlu. Umesto da se bezbedno ispali u vazduhu, vatromet je krenuo da se ispaljuje po dvorištu, u blizini stolova za goste. Ova nezgoda je izazvala paniku među prisutnima, koji su se razbežali kako bi izbegli opasnost od ispaljenih vatrometnih projektila.

Luksuzna žurka sa neplaniranim haosom

Slavljenici su odlučili da upriliče luksuznu žurku za svoje goste, a deo tog spektakla trebalo je da bude i vatromet. Međutim, umesto očekivanog sjaja i lepote, vatromet je izazvao haos i opasnost po prisutne.

Vatromet, koji je trebalo da bude ispaljen sa terase, umesto u vazduhu, nenadano je krenuo da se ispaljuje po dvorištu, gađajući stolove, šator i sve ostalo u blizini. Ova situacija je izazvala paniku među prisutnima, koji su morali da se sklone kako bi izbegli povrede.

Reakcija javnosti i autorove odluke

Iako je voditelj Uroš Božić podelio snimak nemilog incidenta na društvenim mrežama, kasnije ga je odlučio ukloniti. Ova odluka izazvala je različite reakcije u javnosti, a sam Božić nije davao izjave povodom ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading