ZA 1.000 DINARA KUPILA OVU NEKRETNINU! Jovana Jeremić pronašla novo mesto ZA DUHOVNO UZDIZANJE (FOTO+VIDEO)

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

13.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka oduševljena Teatrom Odeon - evo zbog čega!

ZA 1.000 DINARA KUPILA OVU NEKRETNINU! Jovana Jeremić pronašla novo mesto ZA DUHOVNO UZDIZANJE (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana i Dragan

Voditeljka Jovana Jeremić večeras je bila među zvanicama na premijeri predstave "Lu", koju je potpisao vlasnik Pink Media Grupe, Željko Mitrović, osnivač i vlasnik "Teatra Odeon". Izgledajući elegantno, Jovana nije krila zadovoljstvo što se našla među prisutnima, a tom prilikom istakla je važnost novootvorenog pozorišta.

Duhovno uzdizanje za 1.000 dinara

Jovana Jeremić je istakla da je odabrala svoju elegantnu odevnu kombinaciju kako bi pokazala da je "Teatar Odeon" namenjen svim ljudima, naglašavajući da je cena ulaznice od 1.000 dinara pristupačna svakom građaninu Srbije. Naglasila je da je važno duhovno oplemenjivanje i istakla da su duhovne vrednosti  poput ove "duhovne nekretnine" mnogo važnije od materijalnih stvari poput "Roleksa" i "Diora".

Pristupačnost umetnosti i duhovno oplemenjivanje

Jovana Jeremić je naglasila da je "Teatar Odeon" otvoren za sve ljude, te da je važno da umetnost bude dostupna široj publici. Istakla je da je duhovno oplemenjivanje ključno za vrednost ljudi, te da je važno ulagati u duhovne vrednosti. Ovo naglašava važnost "Teatra Odeon" kao mesta gde svako može pronaći inspiraciju i uzdizanje kroz umetnost.

Jovana Jeremić je svojim prisustvom na premijeri i izjavama o "Teatru Odeon" istakla važnost pristupačnosti umetnosti i duhovnog oplemenjivanja za sve građane. Njen naglasak na duhovnim vrednostima kao ključnom faktoru za lični razvoj i vrednost ljudi dodatno ističe značaj novootvorenog pozorišta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading