OVU SU BLIZNAKINJE SLOBODE I VOJINA! Glumica objavila retku fotografiju sa ćerkama, evo šta su NASLEDILE od majke (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri dame pozirale u belim kombinacijama!

OVU SU BLIZNAKINJE SLOBODE I VOJINA! Glumica objavila retku fotografiju sa ćerkama, evo šta su NASLEDILE od majke (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumica Sloboda Mićalović, poznata po svom besprekornom izgledu i talentu, nedavno je privukla pažnju javnosti novim Instagram postom. Ovoga puta, osim njenog izvanrednog izgleda, pažnju su privukle i njene dve ćerke, Mila i Vera, koje su nasledile lepotu i stil svoje majke. Tri dame su pozirale u belim kombinacijama, ističući eleganciju i damsko držanje koje je očigledno nasledno u njihovoj porodici.

Republika

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović sa ćerkama

Mnogi su primetili da će Slobodine bliznakinje uskoro prestići svoju majku po visini, što je nesumnjivo izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Mila i Vera su, inače, nedavno napunile 14 godina, a njihov otac, glumac Vojin Ćetković, istakao je ranije ove godine da su ih držali daleko od sveta glume i pozorišta, te da smatra kako dete treba da donese odluku o svojoj budućnosti tek sa 18 godina.

- Ćerke smo do sada držali daleko i od pozorišta i od snimanja. Samo su par puta bile na nekom snimanju, kad smo bili na terenu i kad ih se uželimo, pa neko od nas dvoje, ko ne snima u tom trenutku, ih dovede da se vidimo - istakao je Ćetković jednom prilikom za Vijesti, a zatim nastavio:

Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković imaju dve ćerke

- Smatram da dete koje je talentovano tek sa 18 godina treba da odluči da li hoće da se bavi glumom ili ne. Ne ranije, jer treba da imaju normalno detinjstvo i normalnu mladost, da bi posle sa scene zračili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading