FOLKERKINA KUĆA SVA U ZLATU! Evo koliko je para uložila u sređivanje! Pokazala kako izgleda raskoš u kom uživa u elitnom delu Beograda!

Autor:

Zabava

14.09.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca otkriva da je njena kuća njena oaza mira, te da najviše voli da ujutru popije prvu kafu potpuno sama, u tišini, ali napolju, u svom prelepom dvorištu.

FOLKERKINA KUĆA SVA U ZLATU! Evo koliko je para uložila u sređivanje! Pokazala kako izgleda raskoš u kom uživa u elitnom delu Beograda!

Foto: Dragan Kadić

Pevačica Goca Lazarević oduvek je bila poznata po svom istančanom ukusu, a to se može videti i u njenom domu - luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi. Ova dvospratna kuća odiše elegancijom i stilom, a unutrašnjost je opremljena stilskim nameštajem i suvenirima koje je Goca godinama sakupljala širom sveta. Ona ističe da je svaki detalj pažljivo odabran, jer kod nje je red i disciplina, ali i red smeha.

Goca otkriva da je njena kuća njena oaza mira, te da najviše voli da ujutru popije prvu kafu potpuno sama, u tišini, ali napolju, u svom prelepom dvorištu. Ona čak priznaje da izlazi napolje čak i kada je hladno,  pa tako obuče skafander i kapu, samo da bi uživala u jutarnjoj kafi.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Lazarević

 

Goca većinu vremena provodi u svojoj trpezariji, koju je opremila sa mnogo ljubavi. Elementi od punog drveta, zlatni detalji, uramljene skupocene slike na zidovima, vitrine sa posuđem i suvenirima, čine ovaj prostor posebnim. Malo ko zna da Goca sama uzgaja cvetne aranžmane koje vidimo u svakoj prostoriji, a koje su neizostavan detalj u njenoj vili.

Foto: Dragan Kadić

Goca Lazarević

 

Goca je prava domaćica koja se ne libi da zasuče rukave i pripremi specijalitete za svoje najmilije. Ona otkriva da sprema sve što njena porodica voli, ali da je to ponekad komplikovano zbog specifičnih ukusa. Ipak, ona ističe da je njena trpeza najbogatija kada se cela porodica okupi, posebno za Božić, kada Goca peče ćurku za svoje najbliže.
 

Foto: Printscreen youtube

Goca Lazarević

 

Goca Lazarević očigledno je posvećena svakom detalju svog doma, od uređenja unutrašnjosti do uzgoja cveća u bašti. Njena vila na Bežanijskoj kosi predstavlja savršenu kombinaciju elegancije, topline i porodične atmosfere, čineći je jednom od najimpresivnijih domova na estradi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading