"Gusko, promeni zubara i tuži plastičara!": Zorica Marković urnisala Gocu Lazarević, ovo je razlog TOTALNOG UNIŠTENJA!

Autor:

Zabava

02.09.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi estradni rat na pomolu!

"Gusko, promeni zubara i tuži plastičara!": Zorica Marković urnisala Gocu Lazarević, ovo je razlog TOTALNOG UNIŠTENJA!

Foto: youtube.com/AmiG Show, Printscreen/TV Happy

Poznata pevačica, ali i rijaliti učesnica, Zorica Marković urnisala je svoju koleginicu Gocu Lazarević jer se zgrozila na pitanje novinara o njenom potencijalnom ulasku u pomenuti TV format. 

Naime, Lazarevićeva je vidno izrevoltirana podsetila na svoj uspeh u karijeri, te naglasila da je ponosna na decenije pevanja i na to što joj je Božji dar omogućio da postigne uspeh. Zbog svega toga, istakla je da smatra da joj nije mesto u rijalitiju, čime je očito podstakla Markovićevu, koja je takođe kao pevačica postigla uspeh, pa je postala i rijaliti učesnica.

- O čemu pričaš ti? Pored “Vidovdana”, koji je došao do vrha, nema kud dalje, da ja idem u rijaliti - zgranula se Goca na pitanje o mogućem učešču u rijalitiju, pa nastavila: 

Ljudi, možete da pišete o meni šta god hoćete, ja više nemam straha! Šta ja mogu sada da pogrešim? Šta nije u redu? Svi smo mi ljudi, je l’ tako? Svi želimo da budemo uspešni u svom poslu, a ja mislim da sam ja uspešna, jer decenije pesama koje se pevaju, dato mi je nešto od Boga… Sve mi je dato, ne moram ništa, mogu sve! Ma, ćao!

 

 

Zorica  nije ostala imuna na Gocinu reakciju te je odlučila da uzvrati udarac.

Njene reči su bile oštre i direktne, a posebno je izazvala pažnju komentarom o Gocinom bivšem suprugu, Milutinu Popoviću Zaharu. Njene reči su izazvale polemiku u javnosti i postale predmet rasprava među fanovima ove dve pevačice.

- Gordana Lazarević me je šokirala! Prvo, da promeni zubara, da ne šušti! Drugo, plastičnog hirurga da tuži! Treće, da na zid okači sliku Milutina Popovića Zahara! Da, “Vidovdan” je pobeda za vek vekova, i to stoji. Sreća njena, njen bivši muž joj je to dao, što je i normalno - rekla je Zorica za Kurir, pa poručila koleginici:

- Gordana, nemoj da se foliraš, išla bi ti i te kako u rijaliti, nego te niko nije ni zvao! Nije to prvi put da ona tako k*ki. Gledaj svoja posla, Gordana! Nek ti da Bog još jedan hit kao “Vidovdan”, al' teško bez Zahara! Zvali smo te gugutka, a sad si guska, zbog ove izjave! Gugutkice guskice, lupetaš k’o otvoren prozor! Šta je rijaliti, strašno nešto, a? Pa, svima vam je život rijaliti, ako iko zna, znam ja! 

Republika

Foto: Republika

Zorica Marković ponosna na svoj uspeh i pevačice i rijaliti učesnice, ponude samo pljušte

Ova polemika između Goce Lazarević i Zorice Marković nije prošla neprimećeno, te je izazvala različite reakcije javnosti. Mnogi su podržali Gocu u njenom stavu da se ne plaši i da je ponosna na svoj uspeh, dok su drugi podržali Zoricu u njenim oštrim komentarima.

Ova situacija je podstakla raspravu o ulozi medija i javnosti u životima poznatih ličnosti, kao i o međusobnim odnosima između kolega na estradi.

Polemika između Goce Lazarević i Zorice Marković pokazala je koliko su javne ličnosti izložene pritiscima i provokacijama, ali i koliko su odlučne da se suprotstave negativnim komentarima. Ova situacija je podsetnik na to koliko je važno sačuvati autonomiju i samopouzdanje u svetu estrade, gde su kritike i komentari svakodnevna pojava.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading