GOCA LAZAREVIĆ NAPRAVILA HAOS NA BAZENU! Drugarica joj čuvala stražu, evo o čemu je pevačica iskreno govorila!

Autor:

Zabava

18.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca je postala poznata i po svojim iskrenim vlogovima u kojima otkriva deliće svog života van scene.

GOCA LAZAREVIĆ NAPRAVILA HAOS NA BAZENU! Drugarica joj čuvala stražu, evo o čemu je pevačica iskreno govorila!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Goca Lazarević, poznata pevačica narodne muzike, ne prestaje da oduševljava javnost svojim izgledom i pozitivnom energijom, iako joj je osma decenija na pragu. Osim po svom talentu za pevanje, Goca je postala poznata i po svojim iskrenim vlogovima u kojima otkriva deliće svog života van scene. Nedavno je iznenadila mnoge priznanjem da je ukrala cveće sa jednog kupališta, uz osmeh dodajući da se cveće prima kada se ukrade.

Foto: Republika

Goca Lazarević

 

Iako je Goca priznala da nije ljubiteljka kuvanja, otkrila je jednu zanimljivu anegdotu vezanu za svoje kulinarske veštine. Njen sin, inače poznati reditelj, u jednom intervjuu je otkrio da je njena specijalnost pohovana piletina sa krompirićima, iako je poznato da Goca to jelo zapravo ne voli. Ipak, ističe da sve što radi, radi odgovorno i sa ljubavlju, posebno kada je reč o pripremi hrane za drage ljude.

Foto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal

Goca Lazarević

 

Inače, na njenim koncertima nije retkost da gosti posegnu za kojom čašom više, što ponekad može da dovede do napetosti ili čak sukoba. Goca je, nažalost, bila i akter jednog takvog incidenta. Iako je poznata po svojoj otmenosti i profinjenom nastupu, situacije na bini ponekad mogu da se zakomplikuju.

Foto: printscreen/TV Happy

Goca Lazarević

 

- To se desilo u Švedskoj. Ja sam išla između stolova, još sam bila sa mužem i bio je tu orkestar. Ja između stolova vrc, vrc, vrc, pošto sam jedan vrculjak ceo život i tako često pevam. Kad jedan čovek me uhvati za koleno. Sedeo je za stolom - priča pevačica i nastavlja:

- I ja, a tad su bili u modi brilijanti, znaš, ja sam ih imala na ruci, tako ga drmnem i mikrofonom i onim brilijantima svim onim i on čovek padne na stolicu. Ja nastavim dalje da pevam - priznala je pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading