ZAOVA VODITELJKE PINKA PRONAĐENA MRTVA: Ana Pendić u SUZAMA prvi put progovorila o TRAGEDIJI koja je ostavila posledice na njenu porodicu

Autor:

Zabava

14.09.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Pendić nedavno je doživela stravičnu tragediju u porodici!

ZAOVA VODITELJKE PINKA PRONAĐENA MRTVA: Ana Pendić u SUZAMA prvi put progovorila o TRAGEDIJI koja je ostavila posledice na njenu porodicu

Foto: ATA Images, Facebook

Pinkova voditeljka Ana Pendić nedavno je prvi put u javnosti progovorila o teškom periodu kroz koji prolazi nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu. Naime, 21. juna pronađeno je beživotno telo žene (50) u stanu na Voždovcu, a kako se ispostavilo, reč je o sestri njenog supruga Radoša.

Ana je istakla da je ova situacija ostavila duboke posledice na njih i da je trenutno njihov prioritet zaštita njihovog deteta od ovog traumatičnog događaja.

- To što se nama desilo još uvek vuče užasne posledice. Mi smo sada fokusirani da zaštitimo dete od svega toga, da ona prođe kroz to najbezbolnije što može. Bili smo u situaciji da njoj drugari u parku govorili neke stvari za koje nije bila spremna - rekla je Ana na ivici suza, prenosi Telegraf, a zatim dodala:

Republika

Foto: ATAImages

Ana Pendić progovorila o smrti zaove

- Užasno je to teško bilo, zaista mislim da će nas posledice toga tek sačekati, ali tu smo zajedno, da nas troje zajedno prođemo kroz sve to.

Podsećanja radi, zbog sumnje da je naneo teške povrede, priveden je muž preminule žene. Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Nezvanične informacije ukazuju na to da je suprug priznao policiji da je tukao suprugu, dok su na telu preminule žene primećene vidljive povrede.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Zaova voditeljke Pinka pronađena mrtva

- Na njenom telu bile su vidljive povrede, noge su joj kompletno bile u podlivima. Telo je poslato na obdukciju koja bi trebalo da pokaže da li je preminula od zadobijenih povreda - rekao je tada izvor za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading