SKANDALČINA! Jovana Jeremić otkrila DETALJE GEJ AFERE na estradi: Voditeljka je u braku sa PEVAČEM, koji voli muškarce!

Autor:

Zabava

13.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka raskrinkala brak svoje koleginice i muzičara!

SKANDALČINA! Jovana Jeremić otkrila DETALJE GEJ AFERE na estradi: Voditeljka je u braku sa PEVAČEM, koji voli muškarce!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Freepik/Image by freepik, Shutterstock

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je izazvala veliku pažnju javnosti svojom izjavom. Naime, popularno lice televizije Pink je poznata po raskrinkavaju mnogih tajnih veza i odnosa, a ovoga puta je obelodanila detalje dogovorenog braka jedne svoje koleginice i njenog supruga, inače poznatog muzičara.

Naime, kako je Jovana istakla, upućena je u najveću gej aferu na našoj estradnoj sceni, o kojoj svi već godinama unazad ćute.

- Pričamo stalno tako o moralu, nemoralu. U našim krugovima se sve zna. Ja se iznerviram, pa moram da kažem. Vodim računa da ne iznosim, ali moram da kažem ovog puta, kad govorimo o aferam... Znam nekoliko stvari, kao kad sam otkrila za Draška i Tanju Savić, on se kačio na moje ime jer mu je odgovaralo da se tako provlači. Ja potpuno druge tipove preferiram kao prijatelje, a kamoli partnere - rekla je Jeremićeva, te nastavila:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić raskrinkala gej aferu na estradi

- Njegova supruga se kačila za mene. Ide u podkast i priča o meni. Ja sam uspela, broj sam jedan, mnogi su na drugačiji način to zamišljali. Postoji jedna afera za koju svi znaju, ali o tome ne pričaju jer svako svoju g*zu čuva. Ne volim kad se prikazuje neko da je mnogo porodičan, a da to nije. Koliko parova znate da su za naslovne strane u porodičnim odnosima, a znate da taj muž ima paralernu vezu i da vara ženu sa muškarcem, da je gej. Jedan razvod se spekulisao da je pevač gej, a bio u braku. To je jedna tema u kojoj treba razmišljati. Svi znaju da on voli muškarce, a ona na sve to ćuti.

Voditeljka jutarnjeg programa dodaje da je njena koleginica svesno pristala na takav brak.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić otkrila da je njena koleginica u braku sa gejem

- Da, zna i pristala je jer je njen muž izuzetno bogat i talentovan, talentovan u svakom smisli. Supruga lepo živi, bavi se javnim poslom, voditeljskim i voli da drži predavanja kako treba biti fantastičan voditelj, kakvo vreme je danas došlo i ko se slika. Može svako da se slika, ali ne može da bude broj jedan. Moja poruka toj ženi, gospođi je da prvo počisti svoje dvorište, pa onda da daje moralne lekcije. Ja mogu sad da iznesem imena i prezimena, ali to nisam uradila. Branim se samo kad me neko dira - istakla je Jovana Jeremić u emisiji "REDakcija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading