LAZAR RISTOVSKI PREKINUO ĆUTNJU! Direktno se OBRATIO 39 godina MLAĐOJ devojci: Mlada Anica odmah reagovala! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumca preplavile emocije!

LAZAR RISTOVSKI PREKINUO ĆUTNJU! Direktno se OBRATIO 39 godina MLAĐOJ devojci: Mlada Anica odmah reagovala! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Mlada glumica Anica Lazić sinoć je zatvorila poslednju reviju modne kreatorke Verice Rakočević, privlačeći pažnju svojom pojavom na pisti. Noseći elegantnu sivu kreaciju, Anica je blistala dok ju je glumac Lazar Ristovski, njen izabranik, ponosno posmatrao iz publike. Njihova prisutnost na događaju nije prošla neprimećeno, a Lazar je putem društvene mreže Instagram javno izrazio svoje oduševljenje Aničinim uspehom.

Naime, na svom Instagram nalogu, Ristovski je iskazao svoje oduševljenje svojom 39 godina mlađom izabranicom, objavljujući zajedničku fotografiju sa revije. Uz srdačnu poruku podrške Verici Rakočević i njenom partneru Veljku, a zatim se javno obratio Lazićevoj, na šta je ona odmah reagovala.

- Umetničko veče, bravo za Vericu i Veljka. I za moju Anicu - napisao je glumac i stavio srce.

- Hvala ti, ljubavi moja - odgovorila mu je Anica. 

Inače, Anica je istakla da je prvih nekoliko dana nakon početka veze bilo izazovno podneti pritisak koji je dolazio sa svih strana, ali sada više ne obraća pažnju na to. Naglasila je da razlika u godinama između nje i Lazara nije nešto što osećaju kao problem, osim kada je reč o njihovim preferencijama u ishrani, kao što je slučaj sa palačinkama.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Lazar Ristovski i Anica Lazić

- Da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena, jer nekako se najviše piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako, i meni je žao što se žene danas, kad napune četrdeset godina, već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, Bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija - rekla je Anica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading