POSLEDNJA OBJAVA NAŠE SAMLEVENE MANEKENKE JEŽI DO KOSTIJU! Evo šta se dešavalo pre UBISTVA, ništa nije ukazivalo na tragediju (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prethodilo monstruoznom činu njenog supruga!

POSLEDNJA OBJAVA NAŠE SAMLEVENE MANEKENKE JEŽI DO KOSTIJU! Evo šta se dešavalo pre UBISTVA, ništa nije ukazivalo na tragediju (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Kristina Joksimović

Švajcarska javnost i ceo region su ostali šokirani brutalnim ubistvom Kristine Joksimović, poznate manekenke srpskog porekla. Prema informacijama koje su preneli strani mediji, njen suprug Tomas ju je najpre zadavio, a zatim svirepo isekao i delove njenog tela samleo u blenderu.

Inače, samo mesec dana pre tragične smrti, Kristina je na svom Instagramu nalogu podelila fotografije s romantičnog odmora. Na njima su prikazani snežni pejzaži luksuznog hotela iznad jezera Lucern, što je ujedno bila njena poslednja objava na ovoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ubijena manekenka Kristina Joksimović mesec dana pre smrti

Podsećanja radi, Kristina Joksimović, rođena u Biningenu i sa srpskim korenima, bila je inspiracija mnogim mladim devojkama u svetu mode. Proslavila se osvajanjem titule Mis Severozapadne Švajcarske 2003. godine i kao finalistkinja za Mis Švajcarske 2008. Nakon što je prestala da se bavi manekenstvom, posvetila se obučavanju modela i poslovnih žena, pomažući im da hodaju samopouzdano.

Na društvenim mrežama, Kristina je često delila slike i snimke iz svog studija, gde je uvek izgledala nasmejano i vedro. Njena smrt, posebno brutalan način na koji je ubijena od strane supruga, izazvala je veliki šok i tugu među prijateljima, porodicom i fanovima. Kristina i njen suprug Tomas, koji su se venčali 2017. godine i živeli u luksuznoj kući u Bazelu, delovali su kao savršena porodica, ali su poslednjih meseci imali ozbiljne probleme u vezi, uključujući prijave za fizičko nasilje.

Republika

Foto: Kristina Joksimovic/Instagram

Ubijena manekenka Kristina Joksimović

Nakon njenog ubistva, Tomas je uhapšen, a opisan je kao osoba sa sadističko-sociopatskim crtama i bez empatije, pokazavši visok nivo "kriminalne energije" u načinu na koji je počinio zločin. Mnoge poznate ličnosti izrazile su tugu zbog njenog gubitka, uključujući i njenu koleginicu Dominik Rinderkneht, koja je istakla da je tragično to što se desilo i izrazila saosećanje prema Kristininoj deci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading