BRESKVICU SABOTIRAJU?! Nova drama mlade pevačice - zbog ovoga nije doživela USPEH!

Autor:

Zabava

13.09.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ignjatovićeva otkrila šta se dogodilo sa njenim kanalom!

BRESKVICU SABOTIRAJU?! Nova drama mlade pevačice - zbog ovoga nije doživela USPEH!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, govorila je o pesmama "Vatra i dim", i "Crni šećer", koju je snimila sa Zoranom Mićanović.

- Te dve pesme su jedine koje sam objavila na svom kanalu. Pokušala sam da pokrenem svoj kanal, ali imamo ozbiljne probleme u vezi s tim – kanal iz nekog razloga nije u funkciji. Zbog toga ni same pesme nisu postigle uspeh kakav sam očekivala – rekla je mlada pevačica i otkrila da li je napustila "Generaciju Zed".

Republika

Foto: Instagram.com

Breskvica otkrila šta joj se dogodilo sa kanalom

- Nikada nisam istupila iz „Generacije Zed”. Svi smo zajedno započeli ovu priču i ne bih mogla potpuno da se distanciram od nje. Dogovor je bio da pesme koje oni naprave objavljujem kod njih, a one koje ne rade oni da objavljujem na svom YouTube kanalu. Međutim, sada smo svi shvatili da ja pripadam „Generaciji Zed” i da me, šta god pokušam, sve nekako vraća njima. Sinoć smo imali sastanak, lepo smo se ispričali i zaključili da je treća sreća – vraćam se u „Generaciju Zed"- kaže Anđela i dodaje kako bi volela da napravi svetsku karijeru, ali da je i jako zadovoljna sa ovim što ima ovde.

Republika

Foto: Instagram.com

Breskvica priznala da li je napustila "Generaciju Zed"

Pored toga, izjavila je da joj se pesma „Ludilo moje” Jovane Paji jako sviđa, a nakon što je otkrila da će pevati pesmu „Moj dragi” od Jelene Karleuše, kratko je objasnila da ne pripada nijednom timu:

- Ne bih se ja delila u te timove, niti me zanima bilo šta. Ja ovu pesmu jako volim i čula sam je baš davno. Od tada je konstantno u mojoj plej listi - zaključila je Breskvica u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading