NIKAD VRELIJA BRESKVICA! Pevačica pomutila um muškarcima, pojavila se u OVOM MINIĆU i napravila HAOS!

Autor:

Zabava

13.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica kao čirlidersica! Momcima neće biti dobro kad je budu videli u rimejku popularnog filma!

NIKAD VRELIJA BRESKVICA! Pevačica pomutila um muškarcima, pojavila se u OVOM MINIĆU i napravila HAOS!

Foto: Foto; Tonija Josipovic

Pevačica i tinejdž zvezda Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica ne pravi predah ovog leta i u saradnji s poznatim di-džej Šonetom otpevala je pesmu "Vatra i dim", kojom je već zapalila mreže i oduševila fanove. 

Za numeru koja već ima ogroman broj pregleda na Jutjubu Breskvica je snimila i spot, u kom se našla u ulozi čirlidersice. Ono što posebno privlači pažnju su kadrovi u spotu koji neodoljivo podsećaju na američki tinejdžerski film "Bring it on" (Svi u napad), a Anđela je potvrdila da joj je upravo ova komedija bila inspiracija.

 

- Pesmu je radio di-džej Šone i dopala mi se na prvu loptu. Iako mi je ovo prva saradnja s njim, sve je prošlo glatko. Spot je rimejk američkog filma "Bring it on" i sve scene su uzete odatle. Inače, kao što možete da primetite, ovo mi je prvi spot u kojem imam koreografiju, to je, takođe, novitet - izjavila je Breskvica.

Pored toga, nedavno je Breskvica ponovo zapalila društvene mreže objavljujući fotografije sa mladom pevačicom. Reč je o Saši Dimelo, mladoj umetnici koja je tek počela da se pojavljuje u javnosti. Saša Dimelo je autorka hita "Da se ljubimo" i poznata je u muzičkim krugovima, a tek se afirmiše na tržištu. U razgovoru za domaće medije, Saša je objasnila svoje poreklo i muzičku pozadinu.

- Dolazim iz Beograda, šminkerka sam po zanimanju. Sasha je sve što sam ja, ime nema dubljeg značenja. Volim ga jer je pomalo androgino, opisuje ženstvenu i muževnu stranu mene. Muzika i ljubav prema istoj je prisutna u mom životu oduvek, počevši od moje čukunbake, koja je svirala klavir, pa sve do mene, na koju se prenela ljubav kroz generacije, podrazumevalo se da ne odstupim od tradicije.  Tokom života sam nastavila s časovima klavira, bubnjeva, pevanja, solo pevanja. Maja Odžaklijevska je moj prvi kontakt i dodir sa svetom muzike. Izvanredna žena. U osnovnoj školi smo osvajali prva i druga mesta na takmičenju Zlatna sirena. Ko me je poznavao, nije mogao da ne uoči moju ogromnu ljubav prema muzici. Tako je sve počelo… - rekla je Saša ranije za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading