OTKRIVENO KO SU ZAISTA RODITELJI BRESKVICE: Pevačica priznala istinu o PORODIČNIM ODNOSIMA!

Autor:

Zabava

09.09.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ignjatović otvorila dušu o porodici!

OTKRIVENO KO SU ZAISTA RODITELJI BRESKVICE: Pevačica priznala istinu o PORODIČNIM ODNOSIMA!

Foto: Instagram.com

Poznata pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nedavno je iznenadila javnost otkrivši pravo zanimanje svojih roditelja. U jednoj televizijskoj emisiji, popularna pevačica je progovorila o tome čime se zaista bave njeni roditelji, otkrivajući detalje koji su mnoge iznenadili.

Anđela je otkrila da njen otac vodi privatnu firmu koja se bavi pravljenjem nameštaja.

Foto: Instagram.com

Bresvkcai Instagram

 

- Pa, mama je završila, bila je kuvar jedno vreme, a kada je dobila nas odlučila je da ostane kod kuće i da nas odgaja... A tata ima firmu, bavi se nameštajem, pravi nam sve po kući - ispričala je Breskvica u emisiji Balkanskom ulicom. 

Ova neobična činjenica sigurno je iznenadila mnoge fanove, koji do sada nisu bili upoznati sa poslovnim poduhvatima Anđelinog oca.

Što se tiče Anđeline majke, pevačica je otkrila da je njen poslovni put krenuo drugačijim tokom.

Foto: tiktok.com/printscreen

Bresvkcai Instagram

 

Ova iskrena priča o majčinoj odluci da se posveti porodici sigurno je dirnula mnoge gledaoce, pružajući uvid u privatni život popularne pevačice.

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, svojim iskrenim otkrićima o pravom zanimanju svojih roditelja pokazala je da iza svakog javnog lica stoji priča koja može iznenaditi i inspirisati druge. Njena hrabrost da podeli intimne detalje iz svog života sigurno će ojačati vezu sa fanovima i pružiti im uvid u njenu ličnost van svetla reflektora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading