PROCURIO INTIMNI SNIMAK MC STOJANA I ZORANE NAKON POMIRENJA! Reper ne može da se iskontroliše, ona se pogubila!

Autor:

Zabava

09.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Stojan (41) pokazao kako razmenjuje nežnosti sa 22 godine mlađom pevačicom.

PROCURIO INTIMNI SNIMAK MC STOJANA I ZORANE NAKON POMIRENJA! Reper ne može da se iskontroliše, ona se pogubila!

Foto: M. M./ATAImages, Instagram

Zorana Mićanović, MC Stojan

Mc Stojan i mlada pevačica Zorana Mićanović nedavno su se pomirili, a njihova ljubavna idila sada privlači pažnju javnosti, posebno zbog njihovih objava na društvenim mrežama. Reper redovno deli intimne trenutke sa svojom izabranicom, a nedavno je podelio snimak na Instagramu gde razmenjuje nežnosti sa Zoranom.

- Da li sam tebe naježio? - upitao je on, dok ju je ljubio u rame.

- Mene jesi - odgovorila je Zorana, ne skidajući osmeh s lica.

 

 

Ovaj intimni trenutak izazvao je veliku pažnju pratilaca na društvenim mrežama, koji su iskazali simpatije prema ovoj zaljubljenoj paru.

Osim ovog snimka, Mc Stojan je juče podelio njihovu fotografiju iz lifta, uz emotivnu poruku o ljubavi. U pozadini se čuju reči: "Ljubav je kad te razume, kad te voli kakav jesi i dan nisi najbolji i najpametniji. Kad imaš nekog s kim možeš pričati o stvarima koje te zanimaju, s kim se možeš smejati, plakati i ćutati." Ova objava još jednom je potvrdila njihovu romantičnu vezu i izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Obožavaoci su oduševljeni ovom ljubavnom pričom i redovno iskazuju podršku i simpatije prema ovom zaljubljenom paru. Njihove objave na društvenim mrežama postale su predmet interesovanja, a komentari ispunjeni pozitivnim reakcijama samo potvrđuju da njihova ljubavna priča ima veliki broj pristalica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading