ŠOK-BOMBA JOVANE PAJIĆ, NAPOKON PRIZNALA KADA JE POČEO ODNOS SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Njen razvod je bio glavni okidač!

Autor:

Zabava

10.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić otkrila kompletnu istinu o odnosu sa Marijom Šerifović.

ŠOK-BOMBA JOVANE PAJIĆ, NAPOKON PRIZNALA KADA JE POČEO ODNOS SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ: Njen razvod je bio glavni okidač!

Foto: amig show

Iako je njen privatni život često meta interesovanja javnosti, poznata pevačica Jovana Pajić ističe da ne želi da se bavi hejterima i negativnim komentarima. Smatra da je važno živeti svoj život ispod kamena, sa svojim prijateljima i porodicom, bez obzira na pritisak javnosti.

Jovana ističe svoje dugogodišnje prijateljstvo sa pevačicom Marijom Šerifović, sa kojom je neretko povezuju:

- Sa Marijom se družim više od 15 godina. I letujem, i zimujem, i dolazim kod nje, i ona dolazi kod mene, ona zna moju deca od rođenja, evo sad ja njenog sina. Nikad nikome nije bilo tada zanimljivo. I niko to nije dovodio u taj kontekst. I odjednom, promenom mog statusa se to dovodi u pitanje. Na kraju krajeva, i da je to istina, pa da li ću ja sad stvarno sesti pored nekog i reći: “Da, tačno je”.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović i Jovana Pajić

 

- Shvatila sam da šta god da kažem, to neće biti dovoljno, jer se mojim odgovorom neće zadovoljiti ničija znatiželja. Pustim da svako misli ko što hoće - rekla je Jovana, a na pitanje da li to znači, da Mariju ne smeju da pitaju o njihovom odnosu, ona je rekla da da.

Nakon razvoda, posvetila se karijeri i sada, takoreći, na poslovnom planu cveta cveće, a Jovana je otkrila da li je sada spremna i za novu ljubav

- To mi nije sad u fokusu, ni najmanje. Sve i da jesam, ne znam kad bih to stigla. Verovatno kad te udari voz, onda ti nađeš vremena za sve. Ali mene do sad nije udario - priča Jovana za “Televiziju E”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading