"JA ĆU DA SE UBIJEM!" Snimak Marije Šerifović ledi krv u žilama, ovo je HOROR!

Autor:

Zabava

31.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila mračnu tajnu iz prošlosti.

"JA ĆU DA SE UBIJEM!" Snimak Marije Šerifović ledi krv u žilama, ovo je HOROR!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović

Muzička zvezda Marija Šerifović, koja je nedavno postala majka dečaka, redovno deli zanimljive detalje iz svog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Nedavno se požalila da je morala da vrati donju protezu umesto da skine gornju tokom doručka, otkrivajući da je rođena bez četiri zuba.

Marija je sa svojim pratiocima podelila intimni detalj iz svog života, otkrivajući da nosi protezu zbog nedostatka četiri zuba koje nije imala po rođenju. Naime, objasnila je da joj nedostaju dve jedinice na donjoj vilici i dve dvojke na gornjoj. Ovaj detalj izazvao je pažnju javnosti i pokazao Marijinu otvorenost prema svojim pratiocima.

- Inače, umesto da skinem gornju fiksnu, ja sam juče vratila ponovo i donju. Ja ću da se ubijem - našalila se Marija, dok je pokazivala protezu.

Ona je zatim objasnila i zbog čega u 39. godini nosi protezu, pa otkrila da je rođena bez četiri zuba.

 

- Ako kojim slučajem bilo koga interesuje, što ja kao osoba za 39 godina nosim proteze, to je što sam ja rođena sa četiri zuba manje po rođenju. Znači dole imam dvojku, pa trojku, a gore imam keca pa trojku. Znači, gore nemam druge dvojke, a dole druge jedinice, znači četiri po rođenju. I opet mi je mala vilica, zagrižaj nije sređen, horor - požalila se ona.

Iako je nedavno postala majka dečaka, Marija nikada javno nije govorila o ocu svog deteta. Nedavno je otkrila da nikada neće otkriti identitet tog čoveka zbog ugovora potpisanih u vezi sa tim, naglašavajući da bi bila papreno kažnjena ukoliko bi obelodanila tu informaciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading