PRVA IZJAVA Kaje Ostojić nakon što je izgovorila sudbonosno "da" po četvrti put - ZAVIRITE U SVADBU IZ BAJKE! (GALERIJA)

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

11.09.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke samo pljušte!

Pevačica Katarina Ostojić, poznatija kao Kaya, udaje se četvrti put, a ovoga puta na vrlo poseban datum - na svoj 40. rođendan. Nakon što je pre nekoliko meseci otkrila da je verila sa Milošem Čujovićem, par je sada odlučio da zakorače u brak na vrlo značajan dan za Kaju.

Novi početak sa Milošem Čujovićem

Kaya je nedavno otkrila da sa svojim izabranikom započinje zajednički život, ističući kako je ona i Miloš "umetničke duše" te da su se njihovi putevi konačno spojili na pravi način. Ona je otkrila da se sele u kuću na Bežaniji gde će započeti novi život sa svojim mužem.

Tik pred svadbu: Poslednji trenuci pre nego što kaže "da"

Samo nekoliko sati pre venčanja, Kaja je obradovala svoje pratioce na Instagramu objavivši fotografiju koja prikazuje njen izgled uoči ceremonije. Taj trenutak je izazvao veliku pažnju i uzbuđenje među fanovima, koji su nestrpljivo iščekivali njen glamurozni izgled.

Romantična lokacija na Kosmaju

Svečana ceremonija je organizovana daleko od Beograda, na romantičnoj lokaciji na Kosmaju, gde su Kaja i njen izabranik zakupili ceo hotel. Ova idilična lokacija sigurno će dodati posebnu notu romantike i ekskluzivnosti njihovom venčanju.

Počasni gosti

Među prvima koji su stigli na venčanje su pevač Amal Ćeman Ćemo i pevačica Maja Marijana. Njihovo prisustvo garantuje da će svadba biti ispunjena sjajnom muzikom i veseljem, dodatno doprinoseći posebnom ugođaju ovog važnog događaja.

- Rođendane više ne slavim, pošto su preko 40, više ih ne slavim. Današnji dan je ipak nekako u znaku našeg venčanja i našeg poznantstva koje traje 16 godina. Današnji dan je numerološki broj 1, tako da kažu da je dobar za brak i zajednicu. Jako sam ponosna na dekoraciju i na sve, a goste će zabavljati DJ - otkrila nam je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:
 

Komentari (0)

Loading