VENČAĆE SE U CRNINI, A IMA I DOBAR RAZLOG! Evo ko je ČETVRTI MUŽ Kaje Ostojić - dugo ga je krila od javnosti! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo venčanje će svakako biti tema o kojoj će se dugo pričati, a fanovi Kaje Ostojić sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će izgledati ovaj specifičan događaj

VENČAĆE SE U CRNINI, A IMA I DOBAR RAZLOG! Evo ko je ČETVRTI MUŽ Kaje Ostojić - dugo ga je krila od javnosti! (FOTO)

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

Kaja Ostojić

Danas je veliki dan za poznatu pevačicu Kaju Ostojić, koja će četvrti put izgovoriti sudbonosno "da" i zakoračiti u brak sa izabranikom Milošem Čujovićem. Njihova ljubavna priča privukla je pažnju javnosti kada su se prvi put zajedno pojavili na promociji kod Kajine koleginice Sandre Afrike. Tada su svojom zaljubljenošću i prisnošću privukli pažnju medija i publike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Tri braka iza pevačice

Kaja Ostojić ima iza sebe već tri braka, a iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem ima i ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je bio kratkog trajanja, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam godina. Pevačica je takođe bila povezivana sa poznatim ličnostima poput fudbalera Matea Pavlovića i tenisera Borna Ćorića.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Top Balkan Radio, Instagram, Facebook

Kajine ljubavi

Simboli ljubavi na njihovim telima

Nedavno su Kaja i Miloš javno pokazali simbole svoje ljubavi - istetovirali su datum 26.03.2024. godine, koji je sasvim očigledno veoma važan za par. Miloš je uradio tetovažu na ruci, a pevačica ispod grudi. Osim datuma, na njihovim telima se nalaze i simboli koji ih povezuju, kao što su nadimci "Čujke" i "Kaya", kao i crna srca i bubamara.

Foto: instagram.com/printscreen

Kaja se sprema za venčanje

Planovi za venčanje i specifičan izbor garderobe

Kaja je nedavno otkrila da planira da se uda u crnoj garderobi, ističući da će to biti odraz njihove ljubavi i originalnosti njihovog odnosa. Takođe, pevačica je ranije istakla da su bili u procesu čekanja papira i legalizacije njihovih razvoda, kako bi mogli da se venčaju i kako bi sve bilo u skladu sa zakonom.

- Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda. Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu - rekla je Kaja i otkrila kakvu svadbu zamišlja.

- Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta... Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno - rekla je Ostojićeva za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading