DANAS SE UDAJE KAJA OSTOJIĆ! Mlada je već spremna, procurila PRVA FOTOGRAFIJA pred venčanje!

Autor:

Zabava

11.09.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica izgovara sudbonosno "Da" po četvrti put.

DANAS SE UDAJE KAJA OSTOJIĆ! Mlada je već spremna, procurila PRVA FOTOGRAFIJA pred venčanje!

Foto: instagram.com/printscreen

Popularna srpska pevačica, Kaja Ostojić, planira  da izgovori sudbonosno "da" svom izabraniku Milošu Čujoviću po četvrti put. Ovoga puta, svadba je zakazana danas, na njen rođendan, a pevačica je odlučila da detalje o ceremoniji zadrži u tajnosti, kako prenosi Blic. Ipak, na društvenim mrežama je podelila sliku svoje glamurozne frizure za tu priliku.

Kaja Ostojić ima iza sebe već tri braka, a iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je bio kratkog trajanja, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam godina. Pevačicu su mediji povezivali sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, kao i sa teniserom Bornom Ćorićem.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Kaja Ostojić

 

Nedavno je Kaja pokazala javnosti šta su ona i njen verenik istetovirali pred venčanje. Oboje su istetovirali datum 26.03.2024. godine, koji je očigledno veoma važan za njih. Kaja je istetovirala datum ispod grudi, zajedno sa crnim srcem i bubamarom, dok je Miloš istetovirao isti datum na ruci, uz natpis "Čujke" i "Kaya", uz dodato crno srce.

Kaja je nedavno otkrila da planira da obuče crnu garderobu na venčanju. Izjavila je da čekaju papire i legalizaciju njihovih razvoda, budući da je ona razvedena u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori, te da im zbog toga trebaju dokazi o razvodu iz tih zemalja. Takođe je otkrila da će i ona i Miloš biti u crnoj odeći, kao i da će dekoracija i torta biti u istom tonu. Kaja je izrazila nadu da će ovaj put trajati večno, s obzirom na to da je prethodni brak započela u belom, a završila se razvodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading