POLICIJA PRONAŠLA KLJUČNI DOKAZ PROTIV TONIJA BIJELIĆA! Nakon izazvane saobraćajke dao LAŽNI ISKAZ!

Autor:

Zabava

02.09.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Dragane Mirković u ozbiljnom problemu.

POLICIJA PRONAŠLA KLJUČNI DOKAZ PROTIV TONIJA BIJELIĆA! Nakon izazvane saobraćajke dao LAŽNI ISKAZ!

Foto: ST/Dragan Kadić/

Toni Bijelić

Prema saopštenju Policijske uprave iz Opatije, vozač vozila sa austrijskim  oznakama koji je izazvao saobraćajnu nesreću na teritoriji te opštine je zapravo Toni Bijelić. On je pod uticajem alkohola udario u parkirano vozilo, uzgubio kontrolu i udario u još dva parkirana automobila.

Nakon nesreće, Toni je sačekao policiju rekavši da je vozač napustio mesto događaja bez ostavljanja podataka, ali je kasnije došlo do obrta u istrazi, kako prenosi Scandal:

- Zatečeni je izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu, a da je vozač napustio mesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoj kontakt i podatke. Sledećeg dana u Policijsku upravu u Opatiji pristupili su pedesetjednogodišnji državljanin Austrije i tridesetšestogodišnji državljanin Srbije, koji je u policiji izjavio da je on upravljao navedenim vozilom i prouzrokovao saobraćajnu nesreću - navodi se u saopštenju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/

Toni Bijelić

 

- Daljim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj nesreće pedesetjednogodišnjak, te da je on upravljao vozilom pod uticajem alkohola od 1, 66 grama po kilogramu, te je prekršio odredbe zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, dok je tridesetšestogodišnjak u vreme kada se saobraćajna nesreća dogodila, bio van Republike Hrvatske. Osumnjičeni tridesetšestogodišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela davanje lažnog iskaza kazneno je prijavljen merodavnom državnom tužilaštvu - stoji u nastavku saopštenja policije iz Opatije.

Zbog davanja lažnih iskaza i pokušavanja sa izbegne odgovornost za pomenutu nesreću, oglasiće se tužilaštvo i najvetovatnije zatražiti gonjenje Bijelića, kako prenosi Scandal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading