NAŠ ZLATNI VATERPOLISTA CEO POCEPAN! Ponosni tata i influenserka slave rođenje ćerkice - ZAVIRITE U NEZABORAVNU PROSLAVU!

Autor:

Zabava

22.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke ne prestaju da stižu ponosnim roditeljima!

NAŠ ZLATNI VATERPOLISTA CEO POCEPAN! Ponosni tata i influenserka slave rođenje ćerkice - ZAVIRITE U NEZABORAVNU PROSLAVU!

Foto: Printscreen/Instagram

Nemanja Vico

Supruga vaterpoliste Nemanje Vica, Jelena Nikolić se porodila jutros i na svet je donela ćerku.

Jelena Nikolić, influenserka poznatija kao Cobeliks i Bejbituna, nedavno je stupila u brak sa našim zlatnim vaterpolistom Nemanjom Vicom, a nakon venčanja odmah je promenila prezime. Na slici vozačke dozvole, koju je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, jasno se vidi da se sada preziva Vico.

Vaterpolista se odmah oglasio putem svog Instagram profila, gde je objavio fotografiju sa porukom za ćerku, koja je tek dopla na svet, a zove se "Mila".

Proslava u znaku tradicije

Ponosni tata Nemanja je organizovao proslavu u čast rođenja svoje ćerkice, okupivši članove porodice i prijatelje. Na društvenim mrežama, Jelena je podelila snimak na kom se vidi kako su, u skladu sa običajem, gosti iscepali Nemanji majicu kao simbol očinskog zadovoljstva. Nemanja je uživao u muzici i društvu svojih najbližih, ne mareći previše za svoju pocepanu majicu.

Foto: Instagram/cobeliks

detalj sa proslave

Podsetimo, Nemanja se pre nekoliko dana vratio iz Pariza sa Olimpijskih igara gde je osvojio zlatnu medalju za Srbiju sa reprezentacijom. Kada se kaže "Doček na balkonu", svima je odmah jasno: Srbija je napravili veliki sportski uspeh. A bilo ih je u prethodnih 16 olimpiskih dana - više. Baš zato, doček sjajnih srpskih olimpijaca u Beogradu protekao je veličanstveno. Možda i lepše od svih prethodnih. Više od dva sata pre izlaska sportista na čuvenu terasu skupštine grada Beograda, nekadašnjem Starom dvoru, hiljade ljudi su strpljivo čekale heroje nacije, i to - spremno. Narod je bio ogrnut srpskim trobojkama, nosio je i dresove košarkaša, i vaterpolo kapice, bile su tu i šajkače, i transparenti, i kape u bojama srpske zastave...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading