"JEDAN DAN MANASTIR, DRUGI GOLA ZADNJICA!" Nakon raskida sa Bakom Prasetom, Anja Bla KONTROVERZNIM FOTKAMA uzburkala javnost!

Autor:

Zabava

23.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni snimci poznate influenserke!

"JEDAN DAN MANASTIR, DRUGI GOLA ZADNJICA!" Nakon raskida sa Bakom Prasetom, Anja Bla KONTROVERZNIM FOTKAMA uzburkala javnost!

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Nakon raskida sa Jutjuberom Bakom Prasetom, poznata influenserka Anja Bla je izazvala burne reakcije na društvenim mrežama odlukom da poseti manastir Krka u potrazi za duhovnim mirom. Mnogi korisnici su bili šokirani njenim postupkom, posebno zbog toga što je Anja pratioce oduševila svojim damskim stajlingom tokom posete manastiru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Reakcije na Anjin damski stajling

Anjin stajling tokom posete manastiru izazvao je različite reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

"Sviđa mi se ova Anja, drugačija... Lepo ti stoji taj stil oblačenja, veoma si ženstvena i odišeš nekom otmenošću, nije akcenat na se*sepilu koji ti doduše imaš na pretek", komentarisao je jedan od korisnika, dok je drugi naglasio: "Za moj ukus mislim da si dosta smršala i ne treba više, ali svakako tebi sve lepo stoji jer si i lepa i zgodna... na ovim slikama prava dama, smerna i prefinjena", samo su neki od komentara koji su se našli na mrežama.

Foto: printscreen/instagram.com/anjablaa

Anja Bla

Poseta plaži nakon manastira

Nakon posete manastiru, Anja se uputila na plažu gde je takođe aktivno delila sadržaj na društvenim mrežama. Fotografije sa plaže izazvale su još veću buru među korisnicima, a jedan od komentara koji je izazvao posebno negodovanje glasio je: "Jedan dan manastir, jedan dan gola zadnjica, živeo balans." Anja nije reagovala na ovaj komentar, ali je njene objave izazvale burne reakcije među pratiocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading