SVI SU ZANEMELI KADA SU UGLEDALI BRENU! Senidah zapalila Tašmajdan, EVO KO JE SVE DOŠAO da je podrži!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

31.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goreo je Beograd!

SVI SU ZANEMELI KADA SU UGLEDALI BRENU! Senidah zapalila Tašmajdan, EVO KO JE SVE DOŠAO da je podrži!

Foto: Predrag Vučković za Red Bull

Lepa Brena i Senida

Pevačica Senidah je sinoć održala svoj prvi koncert u Beogradu, pred velikim brojem oduševljenih fanova na Tašmajdanu, koji su pevali sa njom uglas sve omiljene hitove. Njen nastup je bio podržan od strane brojnih javnih ličnosti, među kojima su se istakle Lepa Brena, Nataša Bekvalac, Cobi, kao i glumica Anđelka Stević Žugić sa suprugom Markom Žugićem i sinom Jakšom.

Brena je izazvala veliko oduševljenje svih prisutnih jer nije uobičajeno da se pojavi na nekom od koncerata. Međutim, s obzirom da su ranije imale sjajnu saradnju, pokazala je veliku kolegijalnost svojim dolaskom i podrškom koleginici!

Emotivan susret Anđelke Stević Žugić sa bivšim suprugom

Jedan od najzapaženijih momenata večeri bio je susret Anđelke Stević Žugić sa bivšim suprugom Dariom Prpićem, koji su bili viđeni jedno blizu drugog prvi put nakon razvoda. Njihov susret je privukao pažnju prisutnih i izazvao različite reakcije među publikom.

Senidah - zvezda večeri

Senidah je svojim hitovima uspela da dovede atmosferu do usijanja, a njeni stajlinzi su takođe bili predmet interesovanja. Dok je mnoge oduševile njena bela kombinacija, drugi su bili impresionirani njenim vatrenim, crvenim kostimom, a Natašu Bekvalac je očigledno najviše oduševio crni komplet.

Foto: instagram.com/bekvalceva

Senida na koncertu

Senida je inače prethodno najavila da će lansirati svoju modnu liniju, a upravo je odabrala i najelegantnije boje za to: belu, crvenu i naravno, crnu.

Reakcije publike i javnih ličnosti

Mnoge javne ličnosti su izrazile oduševljenje Senidinim nastupom, a prisutni fanovi su bili više nego zadovoljni premijernim koncertom u srpskoj prestonici. Senidah je definitivno ostavila snažan utisak na beogradsku publiku, čime je potvrdila svoj status jedne od najpopularnijih izvođača na domaćoj sceni.

Premijerni koncert Senide u Beogradu bio je spektakularan događaj koji je okupio veliki broj obožavalaca i podržavaoca njene muzike. Njen nastup je bio popraćen brojnim emocijama i iznenađenjima, a atmosfera na Tašmajdanu definitivno će ostati dugo u sećanju svh koji su večeras prisustvovali ovom nezaboravnom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading