TADA JE KRENUO KOŠMAR! Voditeljku slomile informacije o TEŠKOJ BOLESTI, zbog lečenja tada prodala sve što ima!

Autor:

Zabava

11.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić otvorila dušu o hemioterapijama i finansijskim izazovima!

TADA JE KRENUO KOŠMAR! Voditeljku slomile informacije o TEŠKOJ BOLESTI, zbog lečenja tada prodala sve što ima!

Foto: printscreen/youtube.com

Voditeljka Dragana Katić, koja je već više od dve decenije prisutna na javnoj sceni, retko deli detalje iz svog privatnog života sa javnošću.

Međutim, Dragana je nedavno podelila teško iskustvo borbe sa majčinom bolešću. Njen emotivni teret dodatno je otežan činjenicom da je morala da uskladi porodične obaveze sa svojim poslom, snimanjem "Grand šoua" i finansijskim izazovima.

Dragana ističe važnost psihoterapije i smatra da je ona neophodna svakom čoveku. Otvoreno govoreći o svojim izazovima, voditeljka je poslala snažnu poruku o važnosti brige o mentalnom zdravlju.

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Dragana Katić

 

- Tada kreće u stvari jedan onako, kako bih rekla, košmar. Tada sam otišla kod neuropsihijatra, rekla svoju situaciju i da ja nemam vremena za terapiju - kaže voditeljka koja je tokom emisije pomenula i da se veoma zalaže za psihoterapiju, te da smatra da je ona svakom čoveku potrebna.

- To su bile hemioterapije prepodne, posle sam snimala dva “Grand šou-a”. Znao je samo Saša Popović - kaže Dragana Katić koja je uprkos teškoj situaciji uspevala sve.

Međutim, naišao je i veoma težak period kada je finansijski bilo teško sve ispratiti.

- Mi tada ulazimo u jedan period velikih finansijskih izazova i u jednom trenutku totalne finansijske nemoći. Najteži deo priče je bio da tražim bilo kakvu vrstu pomoći. Odnela sam zlato i prodala ga - rekla je tada Dragana za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading