NJEN POVRATAK ĆE BITI NEŠTO NAJTEŽE ŠTO SE DESILO NA PINKU! Ognjen Amidžić dobio informaciju o Mininoj karijeri, saopštena konačna odluka!

Autor:

Zabava

11.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić otkrio šokantne detalje o povratku svoje supruge Mine Naumović na male ekrane!

NJEN POVRATAK ĆE BITI NEŠTO NAJTEŽE ŠTO SE DESILO NA PINKU! Ognjen Amidžić dobio informaciju o Mininoj karijeri, saopštena konačna odluka!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Popularni voditelj Ognjen Amidžić obratio se javnosti sa izjavom da nestrpljivo iščekuje povratak svoje supruge Mine Naumović na male ekrane. Njegove reči su izazvale veliko interesovanje među fanovima, ali i podigle mnogo prašine. Amidžić je istakao da će povratak Mine biti nešto najteže što se desilo na domaćoj televiziji, ostavljajući mnoge da nagađaju o mogućim razlozima takve izjave.

 - Jedva čekam da se Mina vrati na male ekrane, ali verujte mi, njen povratak će biti nešto najteže što se desilo na našoj televiziji - priznao je voditelj, kako prenosi portal "24sedam".

Republika

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 

Amidžićeva izjava je navela pratioce televizijske karijere Mine Naumović da nestrpljivo spekulišu o tome šta bi moglo biti toliko zahtevno u vezi sa njenim povratkom na male ekrane. Mnogi su se zapitali da li je u pitanju novi projekat ili možda revolucionaran televizijski format koji bi mogao da iznenadi publiku.

nestrpljenje i radoznalost u vezi sa povratkom Mine Naumović na televizijske ekrane. Mnogi su izrazili podršku i interesovanje za ono što će uslediti, dok su drugi pokušavali da pretpostave razloge iza Amidžićeve tvrdnje da će to biti nešto najteže za domaću televiziju.

Mina Naumović je dugogodišnja televizijska ličnost koja uživa veliku popularnost kod gledalaca. Njen povratak na male ekrane izaziva posebno interesovanje zbog njenog prethodnog uspeha i uticaja na domaću televizijsku scenu. Njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide na koji način će se vratiti i kakav će biti njen sledeći korak u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading