BORA ĐORĐEVIĆ DO POSLEDNJEG DANA ŽIVOTA ŽALIO ZBOG JEDNOG! Supruga Dubravka znala šta ga muči, zbog toga se trudio da potraje!

Autor:

Zabava

09.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je bila uz njega do samog kraja.

BORA ĐORĐEVIĆ DO POSLEDNJEG DANA ŽIVOTA ŽALIO ZBOG JEDNOG! Supruga Dubravka znala šta ga muči, zbog toga se trudio da potraje!

Foto: ST/N. Pančić, E stock

Bora Đorđević, poznati rok muzičar i osnivač sastava "Riblja čorba", proveo je poslednje godine života u Sloveniji sa svojom suprugom Dubravkom. Iako javnost malo zna o njoj, osim da je Slovenka i da je 28 godina mlađa od njega, Bora je isticao da je ona bila njegova velika podrška u životu. Par se venčao na grčkom ostrvu Santorini 2016. godine, a Bora je često isticao koliko je srećan što je pronašao ljubav u Dubravki. Ipak, kako je i sam govorio, žalio je zbog činjenice da se Dubravka i on nisu upoznali ranije:

- Verovatno bih se ugasio negde usput da nisam došao u Sloveniju, jer sam suviše divljao. I to ima svojih dobrih strana, ali malo sam preterivao. Shvatio sam to kada su prestali da mi rade pojedini delovi, a nije bilo rezervnih. Nisam odmah reagovao, opustio sam se. Čovek prvo pomisli: “Teraću dokle mogu”, ne zabrine se uopšte. Sada znam pored koga sam i ko me voli, i da ima smisla truditi se da potraješ što duže, da bi i ta ljubav potrajala – objasnio je Bora svojevremeno u emisiji i dodao kroz šalu:

Republika

Foto: e-stock

Bora Đorđević

 

- Bio sam dečkić kada smo se sreli, imao sam 61 godinu. Žao mi je što je nisam upoznao ranije. Deset godina smo zajedno.

Roker je jednom prilikom otkrio i neobičan detalj iz njihovog porodičnog života, koji je mnoge iznenadio, a odnosi se na svojevrsni ritual uspavljivanja.

-Nećete mi verovati kada vam kažem, ali turska serija. Toliko sam omatorio da to gledam, to uopšte ne liči na mene. Upoznao sam neke ljude kod Kusturice koji prave te serije. Bili su mi simpatični, pa sam im pomagao da uđu na te zatvorene projekcije. Raspitali su se ko sam i dogovorili su se da se pojavim u jednoj epizodi te serije, nisam uspeo to da realizujem i žao mi je i dan danas – ispričao je ranije Bora za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading