VODITELJKA PINKA PODELILA LEPE VESTI NAKON RAZVODA! Pred kamerama saopštila novosti, njen kolega doživeo ŠOK!

Autor:

Zabava

10.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković otkrila sve o novoj simpatiji!

VODITELJKA PINKA PODELILA LEPE VESTI NAKON RAZVODA! Pred kamerama saopštila novosti, njen kolega doživeo ŠOK!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Marinković

Jedno od zaštitnih lica ružičaste televizije, voditeljka Sanja Marinković retko govori o svom privatnom životu, ali se nikada nije ustručavala da iznese svoje mišljenje. Ona je za domaće medije otvoreno govorila o ljubavi i razvodu.

- Trudiću se da me poverenje najmanje košta. Do sada, koje sam izbore pravila, uglavnom u onim muško-ženskim, pa čak i žensko-ženskim odnosima gde je poverenje najviše koštalo. Mislim da je najteže održati poštovanje. Teško je održati poštovanje između mene i mog sina, jer roditeljima, hteli to da priznaju ili ne, najteže je nepoštovanje sopstvene dece, a potom i partnera.

Međutim, nedavno je otkrila da ima novu simpatiju, zbog kojoj joj srce ubrzano kuca, a detalje još uvek nije spremna da iznese pred kamerama:

- Ja uvek imam nekog zbog kog mi srce brže kuca... Ali ne znam ga ni ja, da ti kažem - nasmejala se voditeljka Sanja Marinković i priznala u "Premijeri".

 

 

- Ja mogu sve, ali bih volela da se pojavi taj muškarac pored koga neću umeti baš sve. Jesam sama, rastavljena, Strahinja živi sa mnom, imam karijeru koja je vrlo zahtevna, kada mi je teško ja kupim avionsku kartu za sreću, kad stvarnost nije najlepša ja pobegnem, uvek se nekako snađem, ali svako želi da ima pored nekoga ko će da joj ulije da ne mora sve sama i to je najlepši osećaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading