KAMERA USNIMILA VODITELJKU PINKA BEZ BRUSA! Golo telo Sanje Marinković ODUZIMA DAH, svi gledaju u jedan DETALJ (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je sakrila grudi, a oko vrata stavila bisere!

KAMERA USNIMILA VODITELJKU PINKA BEZ BRUSA! Golo telo Sanje Marinković ODUZIMA DAH, svi gledaju u jedan DETALJ (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković izazvala je pravu buru reakcija na društvenim mrežama objavom provokativne fotografije na društvenoj mreži Instagram. Naime, fotografija na kojoj autorka kultne emisije "Magazin In" pozira u izazovnom izdanju privukla je veliku pažnju javnosti, a komentari o njenom izgledu nisu prestajali da se nižu.

Iako je voditeljka Pinka već na pragu šeste decenije, izgleda duplo mlađe i izazovnije nego ikada pre. Njeni pratioci su se složili da izgleda fantastično, a mnogi su se divili njenom samopouzdanju i hrabrosti da pokaže svoje telo na ovakav način. Fotografija na kojoj Sanja nosi samo sako, donji veš i bisere oko vrata naglasila je njenu zavodljivost i eleganciju.

Republika

Foto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković pokazala izvajanu figuru na Instagramu

Nakon objavljivanja ove fotografije, društvene mreže su doslovno buknule od komentara o Sanjinom izgledu. Mnogi su izrazili divljenje njenom hrabrom potezu, dok su je drugi jednostavno oduševljeno hvalili. Njena otvorenost i iskrenost su naišle na veliku podršku, a mnogi su istakli da je inspiracija mnogima da budu ponosni na svoje telo i godine.

Uz fotografiju, voditeljka Pinka je napisala jednostavnu, ali snažnu poruku: "Volim svoj posao". Ova izjava odražava njenu posvećenost i strast prema onome što radi, ali istovremeno šalje snažnu poruku o samopouzdanju i ljubavi prema sopstvenom telu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading