ŠOK PRIZNANJE SANJE MARINKOVIĆ: Prvi put progovorila o Kaći Živković, pa otkrila da li joj je JAVILA!

Autor:

Zabava

03.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković bez dlake na jeziku!

ŠOK PRIZNANJE SANJE MARINKOVIĆ: Prvi put progovorila o Kaći Živković, pa otkrila da li joj je JAVILA!

Foto: Republika, instagram.com/sanjamarinkovicofficial

Danas, 3. septembra, poznata i atraktivna voditeljka Sanja Marinković održala je konferenciju za medije u jednom beogradskom hotelu povodom 30 godina postojanja Pink televizije. Nakon letnjeg odmora, Sanja se vratila preplanula i nasmejana, spremna da najavi novitete u svojoj autorskoj emisiji "Magazin IN", koju već 25 godina gledamo na ružičastoj televiziji.

Sanja je istakla da se posebno raduje novoj sezoni emisije, naglašavajući da je izuzetno zadovoljna. Naglasila je da je tokom dva meseca odmora paralelno sa tim pripremala emisiju, osvežila ambijent i pripremila teme koje će biti dovoljno intrigantne i ekskluzivne.

Foto: ST/D. KADIĆ

Sanja Marinković

 

- Trudiću se da u ovoj sezoni neposrednost bude još veća, da se zaista osete kao da su došli kući jer kada se osećaju tako, onda često kažu nešto i što možda nisu planirali - izjavila je voditeljka kroz osmeh.

Nedavno se u medijima spekulisalo o odnosu Sanje Marinković i pevačice Katarine Živković nakon jedne emisije. Na pitanje da li su izgladile nesuglasice i da li joj je čestitala rođenje deteta, Sanja je istakla:

 

- Ona nije moja intimna prijateljica, da bih ja sa njom izgladila bilo kakve odnose. Ja sa njom imam odnose strogo profesionalne, kao novinar i gost, a sve što je na lepo i na ljubav i na roditeljstvo, ja pozdravljam - rekla je voditeljka za Telegraf. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading