ESTRADU POGODILA VELIKA TRAGEDIJA: Saopštene tužne vesti o SMRTI našeg muzičara, producent objavio obaveštenje! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.09.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati muzičar iznenada je preminuo.

ESTRADU POGODILA VELIKA TRAGEDIJA: Saopštene tužne vesti o SMRTI našeg muzičara, producent objavio obaveštenje! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Muzički producent i aranžer Dejan Abadić je javno izrazio svoju tugu povodom iznenadne smrti najbližeg saradnika i prijatelja Đorđa. U emotivnom oproštaju, Dejan je istakao značaj koji je Đorđe imao u njegovom životu i karijeri, naglašavajući njegovu ulogu kao tonca u njegovom studiju.

- Napustio nas je Đole, moj najbliži saradnik i prijatelj, dobar čovek, legenda. Hvala ti za sve moj Đole – napisao je Dejan uz zajedničku fotografiju sa prijateljem.

Foto: Instagram.com

Dejan Abadić Instagram

 


Dejan Abadić i Đorđe su godinama sarađivali sa najvećim imenima naše estrade, ostavljajući svoj pečat kroz produkciju pesama za poznate izvođače poput Ace Pejovića, Saše Matića i mnogih drugih. Njihova uspešna saradnja ostavila je dubok trag u domaćoj muzičkoj industriji, a njihov doprinos nekim od najpopularnijih hitova je neizbrisiv.

Đorđe je bio više od samo tonca i saradnika - bio je prijatelj i osoba od poverenja za Dejana. Njihova bliskost se ogledala kroz zajedničke uspehe i teške trenutke, stvarajući vezu koja je bila više od profesionalnog odnosa. U njegovom oproštaju, Dejan je istakao Đorđevu legendarnu ličnost i zahvalnost za sve što je učinio.

Foto: Instagram.com

Dejan Abadić Instagram

Njihova zajednička fotografija postala je simbol sećanja na vredne trenutke provedene zajedno, a nasleđe koje su ostavili kroz muziku i njihov rad će zauvek ostati deo domaće muzičke scene. Dejan Abadić je naglasio da će Đorđe zauvek biti deo njegovog života i da će sećanja na njega živeti kroz njihovu muziku i prijateljstvo.


Dok se javnost oprašta od Đorđa, njegovo nasleđe i doprinos muzičkoj industriji ostaju duboko ukorenjeni kroz pesme i albume na kojima je radio sa Dejanom. Njihova saradnja je ostavila traga koji će biti večno prisutan kroz zvuke i emocije njihovih zajedničkih dostignuća.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading