MOKRI I GOLIŠAVI: Kaća i Gobelja pokazali LUKSUZ na odmoru, pevačica ima TELO KAO PRAĆKA!

Autor:

Zabava

08.09.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić mami uzdahe!

MOKRI I GOLIŠAVI: Kaća i Gobelja pokazali LUKSUZ na odmoru, pevačica ima TELO KAO PRAĆKA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Poznati par, pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić, trenutno uživaju u zasluženom odmoru na jednom od najluksuznijih mesta u Crnoj Gori. Nakon napornih radnih obaveza, par je pronašao vreme da se opusti i provede kvalitetno vreme zajedno.

Katarina Grujić je oduševila pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom fotografija sa glisera, na kojima par pozira u opuštenom plažnom izdanju. U mini bikiniju, pevačica je zračila samopouzdanjem, dok je njen partner Marko Gobeljić pokazao sportsku figuru u kupaćim gaćama. Njihove slike su još jednom potvrdile koliko su zaljubljeni i srećni zajedno.


U nedavnom intervjuu za Grand, Katarina Grujić je istakla važnost finansijske samostalnosti i stabilnosti u vezi. Pevačica je naglasila da je za nju bitno da njen partner bude finansijski sposoban i aktivan, te da ne može biti sa muškarcem koji ne pokazuje inicijativu i radnu etiku. Ovakav stav Katarine Grujić pokazuje njenu odlučnost i zahtev za ravnopravnošću u vezi, što je pohvalno i inspirativno.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić su primer srećne i uspešne veze u javnom životu. Njihova posvećenost karijeri, ali i odnosu, inspiriše mnoge, a luksuzno letovanje u Crnoj Gori samo je još jedan dokaz njihove harmonije i ljubavi. Njihove aktivnosti na društvenim mrežama dodatno približavaju njihovu intimnu sreću publici, koja sa oduševljenjem prati njihove zajedničke trenutke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading