NIKO NIJE MOGAO DA ZAMISLI ŠTA KARLEUŠA PROŽIVLJAVA U SVOJA ČETIRI ZIDA! Sve se dogodilo nakon Divnine smrti, dugo je ćutala o ovome!

Autor:

Zabava

08.09.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša otkriva šta se krije iza njenih zatvorenih vrata.

NIKO NIJE MOGAO DA ZAMISLI ŠTA KARLEUŠA PROŽIVLJAVA U SVOJA ČETIRI ZIDA! Sve se dogodilo nakon Divnine smrti, dugo je ćutala o ovome!

Foto: M.M./ATAImages

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, popularna pop zvezda, često ističe koliko joj nedostaje majka Divna Karleuša. Iako važi za jaku osobu, u tim trenucima svi mogu primetiti koliko je pevačica zapravo emotivna. Ona je uvek javno govorila koliko joj je pokojna majka značila u životu i isticala da je ona bila njena najveća podrška i oslonac. Karleuša je u emisiji otkrila da nakon smrti majke nikada više nije ušla u njenu kuću. 

- Moja majka sve što je u životu skupljala i zaradila i za šta se borila ostalo je njenoj kući zaključano i nikad više nisam ušla. Nikad nisam ušla u njenu kuću. Ostala je onako kako smo je izneli iz kuće, tako je ostalo sve njeno i ja sam shvatila da sve što imamo sad đinđuve, zlato, kola, stanove je potpuno nebitno - rekla je Jelena.

Govoreći o svom životu, Karleuša je istakla da nije neko ko često izlazi i odlazi u provode.

Republika

Foto: instagram.com/divnakarleusa

Jelena Karleuša i Divna

 

- Čitav život sam zatvorena u sobi. Dosta sam zatvorena i ne kontaktiram previše, ne izlazim, ne krećem se. Kad sam sama u svoja četiri zida, punim svoje baterije i time sam zadovoljna - ispričala je ona u jednoj emisiji za "Alo".

Ističe da nije od onih kukaju nad svojom sudbinom:

- Da žalim sebe i plačem nad svojom sudbinom, to nisam ja. Bilo je, naravno, momenta, pogotovo kada sam u PMS-u, da pokušam sebe da sažaljevam, ali nisam taj tip. Nema neke vajde od samosažaljenja, samo od ustajanja i kretanja napred.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Blic

08.09.2024 13:06

Nema brige i dalje joj neko renda mackicu Šta je očekivala da će Duško reci super posle Vranješa Neka on odahne kada je se resi