NAJTUŽNIJA SCENA NA GROBU BORE ĐORĐEVIĆA: Dečak grca u suzama, ne želi da se odvoji!

Autor:

Zabava

08.09.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatične scene i dan nakon sahrane.

NAJTUŽNIJA SCENA NA GROBU BORE ĐORĐEVIĆA: Dečak grca u suzama, ne želi da se odvoji!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Juče je u Čačku održana sahrana jednog od najcenjenijih muzičara i umetnika domaće rok scene, Borisava Bore Đorđevića. Reka ljudi je prisustvovala sahrani kako bi uputila poslednji pozdrav ovom velikanu, a scene tuge i poštovanja su se nastavile i danas.

Na grobu Bore Đorđevića može se videti pregršt venaca i cveća, dok njegovi sugrađani pale sveće u znak sećanja. Posebno emotivne scene su bile kada su grob posetile dve gospođe i mladi par s detetom koje je Boru nosilo u srcu.

Jedan Čačanin je izjavio da nisu mogli da prisustvuju sahrani juče, ali su zato danas došli da se oproste od Bore. Istakli su da beskrajno vole njegovu muziku i da ih boli duša zbog odlaska velikog umetnika. Takođe su najavili da će redovno posećivati njegov grob i paliti sveće, kako prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Na grobu slavnog muzičara nalazi se na stotine buketa i venaca naslaganih i preko preostala tri okvira. Među vencima su buketi Zdravka Čolića, ambasade Srbije u Ljubljani, Van Goga, Bajage i instruktora i mnogi drugi. Pored cveća i sveća, najmlađi Borini fanovi na grobu ostavljaju crteže i oproštajne poruke koje diraju svako srce.

Borina porodica, predvođena neutešnom suprugom Dubravkom, stigla je na groblje kako bi se oprostila od voljenog supruga i oca. Ova scena je dodatno naglasila koliko je Bora bio voljen i poštovan, ne samo kao muzičar, već i kao porodični čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading