DETALJ PRE BAJAGINOG UDESA KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Ovo se desilo na SAHRANI Bore Čorbe, bio je upozoren na NESREĆU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.09.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Bajagić Bajaga imao je udes nakon sahrane Bore Čorbe, a ovaj detalj je svima promakao.

DETALJ PRE BAJAGINOG UDESA KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Ovo se desilo na SAHRANI Bore Čorbe, bio je upozoren na NESREĆU! (VIDEO)

Foto: ATA images

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga doživeo je saobraćajnu nezgodu dok se vraćao sa sahrane svog kolege i prijatelja Bore Čorbe Đorđevića. Nakon što je prisustvovao sahrani u Čačku, Bajaga se uputio ka Beogradu sa svojim saradnicima.

Na izlazu iz Čačka, njihov automobil je bio učesnik sudara sa drugim vozilom. Srećom, niko nije povređen, a na njihovu sreću, odmah su im pritekli u pomoć Milan Mladenović iz grupe "Neverne bebe" i Miša Mijatović.

Inače, Bajagi se tokom sahrane Bore Čorbe slošilo, zbog čega je morao da sedne sa strane, kako bi došao sebi. Ljudi su pritrčali i dali mu vode da se smiri. 


Bajaga je bio prisutan na sahrani legendarnog Bore Čorbe, sa kojim je godinama sarađivao i delio blisko prijateljstvo. Njihova saradnja ostavila je veliki trag na domaćoj muzičkoj sceni, a njihove pesme i nastupi ostaju deo kulturne baštine Srbije.


Ovaj incident nakon sahrane nije pokvario duh i sećanje na Bora Čorbu, već je samo naglasio koliko su muzičari bili međusobno povezani i spremni da se međusobno podrže u teškim trenucima.

Važno je istaći brzu reakciju Milana Mladenovića iz grupe "Neverne bebe" i Miše Mijatovića koji su odmah pritekli u pomoć Bajagi i njegovim saradnicima nakon saobraćajne nezgode. Njihova solidarnost i spremnost da pomognu u nevolji pokazuju koliko je važno imati prijatelje i kolege koji su tu jedni za druge u teškim trenucima.

Incident poput ovog podseća nas na važnost međusobne podrške i solidarnosti, kako u muzičkoj industriji, tako i u svakodnevnom životu.

Bajaga je, nakon emotivnog oproštaja od Bore Čorbe, doživeo neprijatan incident na putu za Beograd. Srećom, zahvaljujući brzoj reakciji i podršci kolega, niko nije povređen. Ovaj događaj još jednom pokazuje koliko je važno imati podršku prijatelja i kolega, ali i kako su muzičari u Srbiji međusobno povezani i spremni da se podrže u teškim trenucima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading