MURAL U ČAST BORE ĐORĐEVIĆA OSVANUO BAŠ NA DAN NJEGOVE SAHRANE! Ovaj prizor će vas naježiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2024

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Bora Đorđević ispraćen na večni počinak u rodnom Čačku!

MURAL U ČAST BORE ĐORĐEVIĆA OSVANUO BAŠ NA DAN NJEGOVE SAHRANE! Ovaj prizor će vas naježiti! (FOTO)

Foto: ATA Images

Juče je u rodnom Čačku održana sahrana legendarne ličnosti domaće rok scene, frontmena benda "Riblja Čorba", Bore Đorđevića. Veliki broj ljudi se okupio kako bi odao poslednju počast ovom muzičkom velikanu, među kojima su bili njegovi najbliži, prijatelji, kao i mnogobrojni poštovaoci njegovog rada koji su došli da se oproste od njega.

Istog dana kada je održana sahrana, na jednoj zgradi osvanuo je mural posvećen Bori Đorđeviću. Mladi umetnik poznat pod imenom SaskiArt je objavio fotografiju svog rada, ističući da je proces izrade još uvek u toku. Ova gesta je izazvala veliku pažnju javnosti i pokazala koliko je Bora bio voljen i poštovan u svojoj zemlji.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mural Bori Đorđeviću

Tokom sahrane, atmosfera je bila veoma emotivna, a posebno je dirnula izvedba pesme "Pogledaj dom svoj, anđele" koja se čula na groblju u Čačku. Aplauzi su odjekivali dok je muzika ispunjavala prostor, stvarajući posebno snažan i dirljiv trenutak koji će ostati u sećanju svima koji su prisustvovali ovom događaju.

Bora Đorđević ostavio je neizbrisiv trag na domaćoj muzičkoj sceni, svojim nezaboravnim hitovima i energičnim nastupima. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za celokupnu muzičku industriju, ali će njegovo nasleđe i dalje živeti kroz njegovu muziku koja je ostavila dubok pečat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading