NAJNOVIJE INFORAMCIJE O BAJAGI: Izdato zvanično saopštenje nakon UDESA, evo šta se desilo!

Autor:

Zabava

07.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajaga se hitno oglasio nakon što je imao udes!

NAJNOVIJE INFORAMCIJE O BAJAGI: Izdato zvanično saopštenje nakon UDESA, evo šta se desilo!

Foto: ATA images

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga doživeo je manju saobraćajnu nezgodu dok se vraćao sa sahrane Bore Đorđevića. Bajaga je izjavio da nema povređenih i da je trenutno sve u redu.

- To je bila manja saobraćajna nezgoda. Nisam ja imao udes, već auto ispred nas. Bila je manja saobraćajna nezgoda i hvala Bogu svi su dobro. Što bi rekli, obično 'čukanje', nema povređenih - rekao je Bajaga za Informer. 

Foto: ATA images

Bajaga imao udes nakons ahrane Bore Čorbe

 


Bajaga je došao u Čačak kako bi ispratio kolegu i prijatelja Bora Đorđevića na večni počinak, a nakon sahrane uputio se sa saradnicima za Beograd. Na izlazu iz Čačka, Bajagin automobil je bio uključen u manju saobraćajnu nezgodu kada se zakucalo drugo vozilo. Muzičar je sedeo na zadnjem sedištu automobila. Na lice mesta odmah je stigla i policija, a u pomoć su im pritrčali Milan Đurđević iz grupe "Neverne bebe" i Miša Mijatović.

Ova nezgoda se dogodila nakon što je Bajaga sa kolegama ispratio Boru Đorđevića na večni počinak, a iako je situacija mogla biti ozbiljnija, srećom, prošla je bez povređenih.

Foto: ATA Images

Bajaga imao udes nakons ahrane Bore Čorbe

 


Zanimljivo je istaći da su Milan Đurđević iz grupe "Neverne bebe" i Miša Mijatović brzo reagovali i pritekli u pomoć Bajagi i njegovim saradnicima nakon saobraćajne nezgode. Njihova podrška i brza reakcija su svakako doprineli tome da situacija bude brzo rešena i da niko nije povređen.

Ovakvi događaji pokazuju koliko je važna podrška i solidarnost među kolegama, pogotovo u teškim situacijama poput ove saobraćajne nezgode.

Momčilo Bajagić Bajaga je nakon manje saobraćajne nezgode uspešno izašao iz situacije, a njegova izjava da nema povređenih sigurno će umiriti mnoge koji su brinuli za njegovu sigurnost. Važno je istaći da je podrška kolega poput Milana Đurđevića i Miše Mijatovića od velike važnosti u takvim situacijama, a njihova brza reakcija je svakako zaslužila pohvale.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading