U JEKU RAZVODA, TOŠIĆ ODVEO ĆERKU IZ SRBIJE: Čeka se HITNO oglašavanje Jelena Karleuše!

Autor:

Zabava

25.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić otkrio gde je odveo ćerku Niku Tošić!

U JEKU RAZVODA, TOŠIĆ ODVEO ĆERKU IZ SRBIJE: Čeka se HITNO oglašavanje Jelena Karleuše!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic, youtube.com/RTV Pink Official, Instagram/Nika Tošić

Bivši fudbaler Duško Tošić, usred razvoda sa suprugom Jelenom Karleušom, odlučio je da napusti Srbiju i otputuje u Španiju. Na društvenoj mreži Instagram, Tošić je podelio fotografije iz Madrida, gde trenutno boravi sa svojom ćerkom Nikom Tošić. Nika je poznata po tome da uživa u putovanjima sa svojim tatom, pa nije iznenađenje što su zajedno otputovali na jednu od prelepih destinacija.

Ovog puta, Duško i Nika su prisustvovali fudbalskoj utakmici, a Tošić je zabeležio poseban trenutak na stadionu - slikavši svoju ćerku dok uživa u atmosferi sportskog događaja. Fotografije iz Madrida jasno pokazuju da se otac i ćerka odlično zabavljaju i uživaju u svojoj avanturi u ovom španskom gradu.

Republika

Foto: Instagram.com

Duško Toši odveo Niku Tošić na utakmicu

 


Duško Tošić je odlučio da se udalji od medijske pažnje i odlazi u inostranstvo kako bi se posvetio porodičnim trenucima sa svojom ćerkom. Njihov odnos je oduvek bio poseban, a ove fotografije iz Madrida to i potvrđuju.

Iako je u centru pažnje zbog privatnog života, Duško Tošić i dalje pronalazi vreme da se posveti svojoj ćerki i stvori predivne uspomene sa njom. Njihov odnos je primer bliskosti između oca i ćerke, a ove slike iz Madrida to jasno ilustruju.

Ove fotografije iz Madrida ne samo da pokazuju kako Duško i Nika uživaju u sportskim događajima, već i kako stvaraju dragocene porodične trenutke u prelepom ambijentu španske prestonice. Njihova putovanja i avanture zajedno postaju nezaboravna iskustva koja će ih vezati još više, a ova slika očinske ljubavi i pažnje prema ćerki oduševljava mnoge.

Duško Tošić je odlučio da se okrene porodičnim vrednostima i uživa u vremenu provedenom sa svojom ćerkom, a ove slike iz Madrida svedoče o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading