BAKA PRASE PRIKLJUČEN NA APARATE! Otkriveno u kakvom je sada stanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase objavio fotografiju koja je njegove fanove uplašila.

BAKA PRASE PRIKLJUČEN NA APARATE! Otkriveno u kakvom je sada stanju! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase

Jedan od najpoznatijih jutjubera i influensera, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, izazvao je zabrinutost među svojim fanovima kada je na svom Instagram profilu objavio da je završio na infuziji. Međutim, Baka je brzo umirio svoje pratioce tvrdnjom da se za sada dobro oseća.

Baka Prase nije otkrio detalje o tome zbog čega je završio na infuziji, ali je njegova objava izazvala lavinu komentara i poruka podrške od strane fanova. Mnogi su izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje i poželeli mu brz oporavak.

Republika

Foto: RTV Pink printscreen

Baka Prase Instagram

 


Njegovi verni pratioci nisu krili svoju zabrinutost, ali su istovremeno iskazali i veliku podršku Baki Prasetu u ovim trenucima. Njegova iskrenost i otvorenost o ličnim problemima uvek su privlačile pažnju javnosti, te nije iznenađujuće što je i ovaj put izazvao veliku pažnju svojih fanova.

Iako nije otkrio razlog zbog kojeg je završio na infuziji, Baka je svoje fanove umirio objavom da se za sada dobro oseća. Ova informacija je smanjila zabrinutost među fanovima, ali je istovremeno podstakla spekulacije o tome šta se tačno dogodilo.

Baka Prase je poznat po tome što otvoreno govori o svojim ličnim iskustvima i problemima, te je svaka njegova objava predmet velike medijske pažnje. Njegova iskrenost je ono što ga izdvaja od drugih influensera, a ovakve situacije samo dodatno povećavaju interesovanje javnosti za njegov život i zdravlje.

Na kraju, Baka Prase je još jednom pokazao da je spreman da podeli i teške trenutke sa svojim fanovima, ali je istovremeno naglasio da se trenutno oseća dobro. Njegovi verni pratioci će svakako pratiti njegove dalje objave kako bi saznali više o njegovom zdravstvenom stanju i eventualnom oporavku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading