BORIN MENADŽER OTKRIO ŠTA JE USMRTILO SLAVNOG ROKERA! Ovako su izgledali njegovi poslednji sati, borio se do samog kraja!

Autor:

Zabava

07.09.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deset dana je bio u komi, nije mu bilo spasa.

BORIN MENADŽER OTKRIO ŠTA JE USMRTILO SLAVNOG ROKERA! Ovako su izgledali njegovi poslednji sati, borio se do samog kraja!

Foto: e-stock

U sklopu komemoracije posvećene Bori Đorđeviću, održan je emotivan događaj koji je okupio brojne poštovaoce i kolege muzičare. Minutom ćutanja započela je ceremonija, nakon čega su se nizale slike koje su obeležile život i karijeru ovog legendarnog muzičara.

Menadžer "Riblje Čorbe", Bane Obradović, otkrio je javnosti detalje o poslednjim trenucima Borinog života. Istakao je da je Bora neustrašivo koračao kroz život, te da je istom hrabrošću pristupio i borbi sa opakom bolešću.

- Jeste mu bilo loše, ali smo se nadali da će se dogoditi čudo. Borio se kao lav, to su nam rekli lekari. Sve što su mu davali od terapija, činilo se kao da mu je bilo potrebno. Iznenadilo nas je sve, iako smo znali dijagnozu. Žao nam je, on je ipak jedna ozbiljna legenda koja je otišla na nebo, i neka ga anđeli gore čuvaju - drhtavim glasom rekao je Bane Obradović, menadžer "Riblje čorbe" i Borin veliki prijatelj, kako prenosi Alo!

Republika

Foto: ATA images, Ognjen Bogdanović

 

 

Glavni problem sa kojim se Bora borio bio je sekret koji nije mogao da iskašlje. Menadžer je istakao da su pluća bila presudna, te da je u jednom trenutku prestao da diše, nakon čega su ga lekari intubirali i stavili na respirator. Bora je deset dana proveo na respiratoru, dok su lekari nastojali da mu pomognu uz pomoć terapija i infuzija. Iako su tvrdili da je stabilan, Bora je tokom tog perioda uglavnom spavao. Nažalost, njegovo stanje se naglo pogoršalo i više nije bilo spasa. Preminuo je oko 4 sata ujutru.

- Pluća su bila presudna. U jednom trenutku više nije mogao da diše, i sekret koji se skupljao nije mogao da iskašlje. Tada su morali da ga intubiraju i stave na respirator. Na respiratoru je bio deset dana, lekari su mu davali lekove i infuzije. Govorili su da je stabilan, mada je sve vreme spavao. Stanje naglo pogoršalo i više nije bilo spasa. Preminuo je oko 4 sata ujutru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

07.09.2024 13:38

Zao mi je ,pitam se šta rade sa bebama koje isto tako ne mogu i ne znaju da izkašlju sekret... Mislim da lekari nisu dali svoj znanje ako su uopšte imali...kako su se pre lečili takozvanim banskom lekovima...počivaju u miru večita legendo😢anđeli nek te čuvaju ....