BAKI DOSTAVLJENE INFORMACIJE O ANJI I OŽENJENOM BOGATAŠU! Uživo urnisao bivšu: On ima masu love, ŽENU I DECU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.08.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-snimak kruži društvenim mrežama!

BAKI DOSTAVLJENE INFORMACIJE O ANJI I OŽENJENOM BOGATAŠU! Uživo urnisao bivšu: On ima masu love, ŽENU I DECU! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Baka Prase,Printscreen/Instagram, Shutterstock

Početkom jula ove godine poznati jutjuber Bogdan Ilić (Baka Prase), otkrio je svojim fanovima da je raskinuo s višegodišnjom devojkom Anjom Blagojević (Anjom Bla). Kako je tada naveo, raskid se dogodio 20 dana ranije, a on nije želeo da dozvoli da mu ljubav bude ispred karijere.

Sada, skoro dva meseca kasnije, Ilić je ponovo šokirao publiku. Naime, tokom uključenja u lajv, saznao je s kim se Anja navodno viđa, a onda je udario na nju i izvesnog influensera.

Republika

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Baka Prase udario žestoko na Anju Bla

- Anja je bila s Brkovićem, u istom separeu u kom si ti sedeo - pročitao je jutjuber, pa nastavio:

To sam čuo, tebra, da je bila sa Carinićima i s onim Ajdinom Brkovićem, valjda, kako se zove, neki lik što ima masu love. Da je bila sa njima u separeu, brate. Ja sam čuo da taj lik ima ženu i decu, tebra, tako da ne znam ja šta je on tražio, tebra, sa Anjom u separeu, ha-ha-ha - rekao je Baka, a snimak možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Ajdin, kog je Baka pomenuo, je poznati influenser i biznismen, a na svom profilu na društvenoj mreži Instagram često kači fotografije sa suprugom i decom. Nije poznato da li je Bakin navod istinit.

ANJA BLA JE POBESNELA NAKON RASKIDA S BAKOM ZBOG OPTUŽBI DA JE SPONZORUŠA

Podsećanja radi, Anju su nakon raskida Bakini fanovi napali da je sponzoruša, na šta je ona odgovorila:

- Iskreno, kamo sreće da ste svi vi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne... Ipak sam ispravna osoba, koja je bila s njim iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu, verujte mi da bi više nego išta volela da ste u pravu.

- Još nešto... Vidim da mnogi misle da je raskid fejk, ali vreme će pokazati da nije... Takođe, vidim da mnoge buni zašto sam ja i dalje u našem stanu. Ne znam kako niste čuli, ali je bukvalno rekao u klipu da ja ostajem ovde u stanu, a da je on u procesu selidbe. Neverovatno koliko ljude zaslepljuje mržnja prema meni (najviše muškarce) i da čak nakon što je Bogdan rekao da je on krivac i pokretač raskida, ljudi i dalje vide problem u meni i pišu da sam ja njega ostavila. Nema potrebe da pišete komentare tipa da sam ja prava bila bih uz njega, jer ja sam želela, on ne želi! Nema potrebe da pišete da je on ozbiljan lik, koji je spreman za porodicu, a ja samo putujem i slično, jer sam ja ta koja je ozbiljna i spremna na sve, a on nije itd...

- Takvim komentarima činite da meni bude teže, a zaista ne vidim razlog za to, jedino ako niste zaista toliko zli. Takvim komentarima nećete njemu olakšati jer on zna pravu istinu, ko sam i kakva sam ja, a kakav je on. Na kraju krajeva, on je sve to sam rekao u klipu, a vi i dalje birate da mene smatrate neispravnom osobom. Čemu to? Zapitajte se malo kakvi ste ljudi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading