ŠOKANTNO! Bora Đorđević pred SMRT BEŽAO iz BOLNICE, doktori ga naterali na OVO - otkriveni svi detalji, evo šta se desilo u Sloveniji!

Autor:

Zabava

07.09.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Bore Čorbe otkrio kako se Bora ponašao poslednjih meseci.

ŠOKANTNO! Bora Đorđević pred SMRT BEŽAO iz BOLNICE, doktori ga naterali na OVO - otkriveni svi detalji, evo šta se desilo u Sloveniji!

Foto: ATA Images, printscreen/threads

Danas, 7. septembra, ceo region se oprašta od legendarnog rokera, frontmena grupe "Riblja čorba", Bore Đorđevića, koji je preminuo u 72. godini u Ljubljani.

Uživo u program televizije Pink uključio se doktor Bore Čorbe, koji je otkrio detalje o poslednjim danima rokera. Naime, kako je istakao, Bore je dva puta bežao iz bolnice u Sloveniji, a treći put su ga doktori naterali da potpiše papire da ga više ne leče. 

- Bora je dvaput bežao iz bolnice u Sloveniji, treći put ga naterali da potpiše da ga više ne leče ako pobegne. Prodao je stan u Beogradu, kupio kuću na Avali, nije bio tri dana u toj kući, nije ni stigao da uđe u kuću, tako je odlučio - rekao je doktor. 

Foto: RTV Pink

Doktor Bore Čorbe

 

Njegova porodica, prijatelji, saradnici i brojni ljubitelji muzike koju je stvarao, okupiće se danas u njegovom rodnom Čačku kako bi ga ispratili na večni počinak. Bora je svojom muzikom obeležio jednu eru, a njegova energija i strast prema muzici ostaju neizbrisivi deo kulturne baštine ovih prostora.

Bora Đorđević će ostati upamćen kao neko ko je svojom muzikom, stavovima i energijom obeležio jedno vreme. Njegov uticaj na rok muziku na prostorima bivše Jugoslavije je neosporan, a njegova lična borba sa bolešću i posvećenost umetnosti ostavljaju snažan utisak i inspiraciju generacijama koje dolaze. 

Komemoracija će se održati u Kulturnom centru Čačak, a nakon toga će biti organizovano primanje saučešća u kapeli na Gradskom groblju. Sahrana je zakazana za 14.30 časova, gde će se porodica, prijatelji i obožavaoci poslednji put oprostiti od ovog muzičkog velikana. Neposredno pred komemoraciju, u Kulturni centar je stigao ogroman venac sa dve ukrštene gitare, uz reči "Poslednji pozdrav našem Bori".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading