NIKOLIJA JE PRVI PUT JAVNO OVO PRIZNALA: Evo koliko je ponosna na svoju majku, pokazala šta je njeno najveće BOGATSTVO (FOTO)

Autor:

Zabava

02.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su primetili da Jovanovićeva neodoljivo podseća na Vesnu Zmijanac.

NIKOLIJA JE PRVI PUT JAVNO OVO PRIZNALA: Evo koliko je ponosna na svoju majku, pokazala šta je njeno najveće BOGATSTVO (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Popularna pevačica Nikolija Jovanović podelila je na Instagramu fotografiju sa svojom majkom Vesnom Zmijanac, koja je nekada harala estradnom scenom, kako izuzetnim glasom, tako i stasom.

Jovanovićeva je u opisu zajedničke fotke ispisala i čuvene stihove Duška Radovića, ne krijući koliko se ponosi što je Zmijančeva upravo njena majka:

- Dobra mama, lepa mama, samo jedna, naša mama! Blago vama, blago nama, blago svima, sa mamama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Pojedini pratioci su primetili da Nikolija neodoljivo podseća na svoju majku iz prošlih vremena kada je ona bila njenih godina, dok na Vesninom licu mnogi i dalje prepoznaju sjaj te negdašnje lepotice.

- "Prekrasne ste. Niki ista mama", "Vesna je bila i ostala No1 i pevačica i ribetina... Tako da Veco sve naj želim", "Bože, koliko ste lepe... Bravo devojke..", "Sa majkom je život bogatstvo..." - samo su neke od reakcija na Nikolijinu objavu sa majkom.

Među komentarima se ističe i jedan njihovog kolege, ali i kućnog prijatelja, Milana Stankovića, koji Zmijančevu gleda kao drugu majku. Ona mu je uvek pružala podršku, a često su provodili vreme u druženju i dugim razgovorima kod nje na Bukulji.

Naime, Milan je ispod njihove slike ostavio dva srca. 

Podsetimo, Vesna Zmijanac imala je ozbiljnih zdravstvenih problema, zbog kojih je nedavno morala na operaciju srca, prilikom koje su joj ugrađena tri bajpasa i stent. Iako je svesna da joj se život promenio nakon operacije, ona je priznala da ne može da miruje i da se oseća živom na nastupima dok peva. Međutim, upravo zbog toga što zna da se preforsira, tokom letnjih dana, zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja, Vesna je morala da otkaže nastup. Ona se tada tim povodom i oglasila, te otkrila javnosti da se bori sa visokim pritiskom i da nije završila u bolnici, iako je stanje bilo za hospitalizaciju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading