ZVANIČNO! Dženifer Lopez podnela zahtev za RAZVOD od Bena Afleka!

Autor:

Zabava

21.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i glumac će staviti tačku na brak posle dve godine ljubavi.

ZVANIČNO! Dženifer Lopez podnela zahtev za RAZVOD od Bena Afleka!

Foto: Tanjug/AP

Pop zvezda Dženifer Lopez i Ben Aflek definitivno se razvode posle dve godine braka. Pevačica je i zvanično podnela zahtev za razvod u utorak Višem sudu okruga Los Anđelesa, navodi se u sudskim dokumentima do kojih je došao BBC.

Nakon višemesečnog nagađanja da li će par staviti tačku na svoju ljubav sumnje su se obistinile. Čeka se da Lopezova ili njeni advokati u narednim danima pošalju Afleku kopiju njenog zahteva za raskid njihovog braka.

Medijski izveštaji pokazuju da Lopez, koja je promenila prezime u Aflek, nije navela nikakve detalje o predbračnom ugovoru u svom zahtevu za razvod.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

U dokumentu koji je podnet Višem sudu Los Anđelesa u ovom slučaju kaže se da i Lopez i Aflek moraju da dele finansije, uključujući svoje trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove.

U dokumentu se kaže da imaju rok da unesu sve promene u svojim finansijama sve dok se ne postigne konačan dogovor o svim finansijskim pitanjima u njihovom slučaju.

Sud je dao Lopezovoj 60 dana da preda informacije o finansijama, a Aflek će imati još 60 dana nakon što ona dostavi svoje podatke da učini isto.

U podnesku se kaže da ako ne prijavi ili ne ažurira finansijske informacije, to bi moglo dovesti do sudske sankcije.

Foto: Tanjug/AP

 

Njihova romansa počela je na snimanju filma "Žili" iz 2003. Prvobitno su planirali da se venčaju te godine, ali su prekinuli vezu početkom 2004. Skoro dve decenije kasnije obnovili su vezu i venčali se u Las Vegasu u julu 2022. godine. Ceremonija venčanja održana je sledećeg meseca u Džordžiji.

- Ljubav je lepa. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva - rekla je Džej Lo 2022. nakon što je najavila venčanje u Las Vegasu.

Inače, Dženifer se udavala tri puta pre nego što je uplovila u bračne vode s Aflekom. Prvo za konobara kubanskog porekla Ojanija Nou, zatim za bivšeg pratećeg plesača Kris Džuda i pevača Marka Entonija, sa kojim je dobila blizance. Takođe je bila verena za zvezdu Njujork Jenkisa Aleksa Rodrigeza.

Ben Aflek, dvostruki dobitnik Oskara, ranije je bio oženjen glumicom Dženifer Garner, koju je upoznao na snimanju filma Perl Harbor 2001. Rastali su se 2015. nakon decenije braka i imaju troje dece.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading