OVAKO DANAS IZGLEDA PRVA SUPRUGA NEBOJŠE GLOGOVCA! Bili su LUDI OD LJUBAVI 18 godina, a kumovao im je SLAVNI GLUMAC!

Autor:

Zabava

27.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je preminuo nakon teške bolesti, a u trenutku smrti bio je oženjen novinarkom Milicom, dok se o njegovoj prvoj supruzi malo zna.

OVAKO DANAS IZGLEDA PRVA SUPRUGA NEBOJŠE GLOGOVCA! Bili su LUDI OD LJUBAVI 18 godina, a kumovao im je SLAVNI GLUMAC!

Foto: instagram.com/minaglogovac

Velikan srpske kinematografije Nebojša Glogovac preminuo je 2018. godine nakon duge i teške bolesti, a iza sebe je ostavio porodicu i mnogobrojne uloge po kojima će zauvek biti upamćen. U trenutku smrti bio je oženjen novinarkom Milicom, sa kojom je dobio ćerku Sunčicu, dok se o njegovoj prvoj supruzi malo zna.

Reč je o Mini Glogovac sa kojom je proveo 18 godina i dobio dvojicu sinova Gavrila i Miloša. Stariji sin Nebojše Glogovca nedavno se oženio, a fotografiju sa venčanja iz Zagreba objavila je glumčeva prva supruga.

 

 

Ona je inače umetnica, bavi se slikarstvom i veoma je uspešna u tome. Nebojša i Mina Glogovac venčali su se 996. godine, kada je glumac počinjao svoju profesionalnu karijeru.  Nedugo posle toga, Nebojša i Mina su dobili svoje prvo dete - sina Gavrila. On je rođen 1999. godine, dok je mlađi sin Miloš rođen 2001. godine. Za razliku od brata, njega smo imali prilike da viđamo u medijima, čak je jedno vreme vodio emsiju "Kuvanje gruvanje", i to sa svega 15 godina.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Zoran Žestić

KUMOVI Nebojša Glogovac i Vojin Ćetković

Na venčanju je Mini i Nebojši kumovao njegov kolega i prijatelj Vojin Ćetković.

Mnogi do sada nisu imali priliku da vide Minu u javnosti, naročito nakon razvoda, ali je poznato da su i nakon rastanka ostali u dobrim odnosima. 

Njegov razvod od Mine nema nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina, i jednostavno više nije išlo, nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odluci da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica - rekao je pre nekoliko godina izvor za Pink, a preneo Glossy.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading