SVIMA POPADALE VILICE KADA SU JE UGLEDALII! Ova lepotica je ćerka Vesne Vukelić Vendi, a evo zašto se NIKAD NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI!

Autor:

Zabava

16.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vendi je uspešna javna ličnost koja je uspela da održi balans između javnog i privatnog života, te da svoju porodicu zaštiti od prevelike medijske pažnje.

SVIMA POPADALE VILICE KADA SU JE UGLEDALII! Ova lepotica je ćerka Vesne Vukelić Vendi, a evo zašto se NIKAD NE POJAVLJUJE U JAVNOSTI!

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vendi

Pevačica Vesna Vukelić, poznatija kao Vendi, već dugi niz godina uživa u skladnom braku sa bivšim fudbalerom Branimirom Banjcem, sa kojim ima ćerku Nikoletu. Iako je javnost retko ima priliku da vidi, Nikoleta Banjac, kako se zove Vesnina naslednica, je prava lepotica, a mnogi primećuju da liči na svoju poznatu majku iz mlađih dana.

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Vukelić Vendi

Nikoleta Banjac: Rođeni talenat za tenis

Nikoleta, koja je već od malih nogu pokazivala talenat za tenis, danas se bavi ovim sportom kao teniski sudija, dok istovremeno pohađa studije Ekonomije na državnom fakultetu u Beogradu. Vesna je istakla da je Nikoleta "njen proizvod" i da je veoma zaštitnički nastrojena prema njoj, te da je veoma ponosna na njene postignuća i talenat.

- Moja ćerka je zapravo moj proizvod. Da bih je zaštitila od svega, jer je ona jedna visokoumna devojčica, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski sudija i trenutno je na ekonomskom fakultetu, državnom - ispričala je Vesna za "Espreso.rs" prošle godine i dodala:

- Ona nije želela tu praznu afirmaciju jer to s*lovanje društvenih mreža, ja uvek mogu da je proguram da se bavi bilo kojim javnim poslom, ali to je za mene utopija! Na taj način se dete servira kao praseća glava.

Foto: Instagram.com

Nikoleta Banjac

 

 

Porodična privatnost kao prioritet

Vendi je uvek naglašavala važnost porodične privatnosti, te je retko delila detalje iz svog porodičnog života sa javnošću. Njen stav o zaštiti privatnosti sopstvene porodice je u skladu sa njenim principima očuvanja intimnosti i autentičnosti, čime je stekla poštovanje mnogih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading