LEPA BRENA SE RASPALA ZBOG BORE ČORBE! Hitno PREKINULA koncert zbog smrti rokera, nakon njenog GESTA su svi PLAKALI!

Autor:

Zabava

05.09.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zaustavila nastup, na ivici suza jedva izustila poslednji pozdrav voljenom kolegi!

LEPA BRENA SE RASPALA ZBOG BORE ČORBE! Hitno PREKINULA koncert zbog smrti rokera, nakon njenog GESTA su svi PLAKALI!

Foto: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Grčki pevač Nikos Vertis sinoć je održao veličanstven koncert na prepunom Tašmajdanu, a posebna gošća na koncertu bila mu je pevačica Lepa Brena. Ona je, međutim, u jednom trenutku prekinula nastup i odlučila da pred mnogobrojnom publikom oda počast nedavno preminulom kolegi Borisavu Bori Đorđeviću, otpevavši veliki hit grupe "Riblje čorbe".

Naime, Brena je sve vreme bila vedra i nasmejana, ali iznenada je uozbiljila situaciju, te se vidno potresena obratila prisutnim fanovima, kako bi pozdravila voljenog kolegu koji je juče preminuno u Ljubljani nakon duge bolesti, i to uz pesmu "Kada padne noć".

- Moramo da odamo počast velikanu Bori Čorbi koji nas je danas napustio - istakla je folkerka s knedlom u grlu, a zatim na ivici suza zapevala stihove Borine čuvene pesme, koju je ceo Tašmajadan pevao u horu.

- Bora je bio pravi veliki pesnik. Emotivac. Pisao je pesme skenirajući društvo, ljude i te emocije pretvarao u stihove. Napisao je toliko divnih pesama da će večno živeti kroz njih - izjavila je Lepa Brena, prenosi Informer.

Podsećanja radi, vest o smrti Borisava Bore Đorđevića, frontmena rok sastava "Riblja čorba", šokirala je javnost širom regiona. Legendarni muzičar preminuo je u 72. godini u KBC Ljubljana, gde je bio hospitalizovan zbog dugotrajne borbe sa hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.

Republika

Foto: ATA Images

Bora Đorđević preminuo nakon problemima sa plućima

Menadžer grupe saopštio je da obdukcija neće biti rađena i da će Bora, u skladu sa svojom željom, u subotu biti sahranjen u rodnom Čačku na Gradskom groblju. Komemoracija proslavljenom rokeru biće održana dan ranije, u petak, kada će biti i proglašen Dan žalosti u ovom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading