UVEK JE BIO BRITKOG JEZIKA! Karleuša se POTRESNIM REČIMA oprostila od Bore Đorđeviča, pa UPOREDILA sebe sa slavnim rokerom!

Autor:

Zabava

05.09.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Riblje čorbe biće sahranjen u subotu u svom rodnom Čačku.

UVEK JE BIO BRITKOG JEZIKA! Karleuša se POTRESNIM REČIMA oprostila od Bore Đorđeviča, pa UPOREDILA sebe sa slavnim rokerom!

Foto: ATA Images

Legendarni rok muzičar Bora Đorđević preminuo je juče u 72. godini u bolnici u Ljubljani, a njegov odlazakk duboko je potresao javnost u Srbiji i regionu. Mnoge poznate ličnosti oglasile se i potresnim rečima oprostile se od velikog Bore, a sada se oglasila i pop diva Jelena Karleuša.

Karleuša je izjavila saučešće njegovoj porodici, pa istakla da je Bora po jednoj stvari sličan njoj.

Ni kod Bore nije bilo "ili-ili" kao i kod mene. Ili su ga voleli ili ne. Uvek je bio britkog jezika, čovek pesnik. Veliki umetnik. Jako mi je žao što je preminuo - rekla je Jelena i dodala:

Republika

Foto: Printscreen/Happy Tv

 

Saučešće porodici i svima onima koji su voleli Boru Čorbu. Ovo je stvarno težak dan za sve. Dobra stvar kod nas umetnika je da će neki, kao što je Bora, zaslužiti da se pamte zauvek. Zato mi živimo i radimo - izjavila je Karleuša.

Frontmen grupe Riblja čorba, legenda rok muzike Bora Đorđević, preminuo je nakon komplikacija koje su bile povezane sa hroničkom opstruktivnom bolesti pluća od koje je godinama patio. Poslednje dane proveo je u bolnici gde je bio priključen na respirator.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

Podsećanja radi, menadžer grupe, Bane Obradović, saopštio je da neće biti obdukcije, jer porodica to ne želi, te da će Đorđević, u skladu sa svojom željom, biti sahranjen u subotu u rodnom Čačku. Opelo će biti služeno u 14 sati, a sahrana će se obaviti u 14:30 na Gradskom groblju. Dan pre sahrane, petak će biti proglašen za Dan žalosti u Čačku.

Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, oprostio se od svog velikog prijatelja i najavio da će grad uskoro dobiti ulicu koja će nositi ime Borisava Bore Đorđevića, čime će se njegovo ime i delo trajno sačuvati u sećanju budućih generacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading