ISPRED BORINE ZGRADE POJAVIO SE POSLEDNJI POKLON: Misteriozna osoba KRIŠOM posetila rokerov stan! DA SE NAJEŽIŠ!

Autor:

Zabava

04.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se našlo ispred ulaza pokojnog muzičara!

ISPRED BORINE ZGRADE POJAVIO SE POSLEDNJI POKLON: Misteriozna osoba KRIŠOM posetila rokerov stan! DA SE NAJEŽIŠ!

Foto: Tanjug/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ, Printscreen/Facebook

Širom regiona je danas zavladala tuga zbog gubitka legendarnog muzičara, Bore Đorđevića, poznatijeg kao Bora Čorba, koji je preminuo u 71. godini, a nakon što se saznala vest o njegovoj smrti, spred zgrade u kojoj je roker živeo mogla se videti tužna scena.

Naime, u znak sećanja na preminulog Bora Čorbu, ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom Dubravkom, jedan cvet roze boje stajao je pored ulaznih vrata, ubran iz bašte rokerove ožalošćene komšinice, koja je odlučila da na taj način odaje počast frontmenu "Riblje čorbe", navodi Kurir.

Republika

Foto: ATA Images

Komšinica ostavila cvet ispred Borinog ulaza

Podsećnja radi, nakon što je potvrđeno da je proslavljenom rokeru zaista došao kraj, Bane Obradović, menadžer grupe, otkrio je detalje o Đorđevićevoj borbi sa teškom bolešću, te spomenuo i njegove poslednje trenutke u bolničkoj postelji.

Jeste mu bilo loše, ali smo se nadali da će se dogoditi čudo. Borio se kao lav, to su nam rekli lekari. Sve što su mu davali od terapija, činilo se kao da mu je bilo potrebno. Iznenadilo nas je sve, iako smo znali dijagnozu. Žao nam je, on je ipak jedna ozbiljna legenda koja je otišla na nebo, i neka ga anđeli gore čuvaju - drhtavim glasom je rekao Bane u emisiji "Uranak", a zatim objasnio uzrok Borine smrti:

Republika

Foto: Republika.rs

Bora Čorba preminuo usled problema sa plućima

Pluća su bila presudna. U jednom trenutku više nije mogao da diše, i sekret koji se skupljao nije mogao da iskašlje. Tada su morali da ga intubiraju i stave na respirator. Na respiratoru je bio deset dana, lekari su mu davali lekove i infuzije. Govorili su da je stabilan, mada je sve vreme spavao. Noćas se stanje naglo pogoršalo i više nije bilo spasa. Preminuo je oko četiri sata ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading