"GUGL" UHVATIO JOVANU JEREMIĆ! Voditeljka Pinka LOCIRANA, svi je mogu pronaći na OVOM mestu (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde se baškari voditeljka jutarnjeg programa!

"GUGL" UHVATIO JOVANU JEREMIĆ! Voditeljka Pinka LOCIRANA, svi je mogu pronaći na OVOM mestu (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je od svog dečka, biznismena Dragana Stankovića, dobila vilu u Grockoj, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Iako su se mnogi pitali da li je luksuzna nekretnina zaista na njeno ime, Jovana je sada razjasnila situaciju.

Naime, kako je otkrila, njena nova kuća dobila je i priznanje na "Guglu", gde se sada lokacijski može pronaći upravo pod njenim imenom i prezimenom.

- Moja vila je dobila i lokaciju, na Guglu piše "Vila Jovane Jeremić". Koju javnu ličnost znate da ima isto to? Pa, samo kraljica šera bre, pa to je zato što su me dirali gde ne treba. Da li je moje, nije moje, na čije je ime? To je sada geografski pojam - Vila Jovana, to je sada mesto okupljanja i razvodnjavanja, mesto gde se ide u bitku i u rat - izjavila je Jeremićeva za Toxic TV.

Podsećanja radi, Jovana Jeremić je nedavno izjavila da od svog dečka Dragana Stankovića priželjkuje vilu u Beogradu, i to sa bazenom i poslugom.

- Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom, po mogućstvu na Senjaku. Želim lepu vilu. Naravno, volela bih da bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Najvažnije je da uživam - istakla je Jovana, a zatim je dodala da očekuje i poslugu, naglašavajući da želi ženu koja će kuvati i čistiti, dok je njena uloga da "šefuje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading